Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Noć knjige 2015, 12. juna
Noć knjige

Noć knjige 2015, 12. juna

Bestseleri domaće i svetske književnosti biće predstavljeni na regionalnoj manifestaciji Noć knjige, koja će biti održana 12. juna od 17.00 do ponoći.

Knjižare Delfi i Lagunini klubovi čitalaca otvoriće svoja vrata za 12. Noć knjige koju će obeležiti svetski i domaći bestseleri, veliki popusti, brojni pokloni i druženje s piscima.

Noć knjige održaće se u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca, koje se nalaze u Beogradu i u još 18 gradova u Srbiji: Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Požarevcu, Jagodini, Užicu, Loznici, Zrenjaninu, Šapcu, Zaječaru, Leskovcu i Kruševcu, kao i mnogobrojnim klubovima čitalaca u Srbiji, Bosni, Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

Broj posetilaca Noći knjige raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta. Knjige različitih žanrova u toku ove noći mogu se kupiti po neverovatno niskim cenama sa popustom do 40%.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare, akcija će važiti i na sajtu www.delfi.rs. Pored ovih značajnih popusta izdavača, brojni prijatelji manifestacije pripremiće lepe i vredne poklone.

Povodom Noći knjige izdavačka kuća Laguna ekskluzivno je pripremila bogato ilustrovanu knjigu „Svet leda i vatre“ Džordža R. R. Martina, klasik američke književnosti „Ubiti pticu rugalicu“ Harper Li u potpuno novom ruhu, „Neimarov šegrt“ Elif Šafak, memoare „Riba u vodi“ peruanskog nobelovca Marija Vargasa Ljose koji će u junu posetiti Beograd, roman „Stari grobovi“ Tonija Parsonsa, ali i nove knjige Vanje Bulića, Dragana Velikića, Žarka Jokanovića. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.