Naslovna » Turizam » „Open top“ autobusom u razgledanje Beograda i na Avalu
Open top autobus - razgledanje Beograda

„Open top“ autobusom u razgledanje Beograda i na Avalu

Turistička agencija „Lasta“ u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda i ove turističke sezone realizuje razgledanje Beograda otvorenim autobusom, kao i posete Avalskom tornju.

Od 1. maja „Lastin“ „open top“ svakodnevno saobraća sa Trga Nikole Pašića od 16.00, dok će od 1. juna biti uvedeni i dodatni termini sa polaskom od 12.00.

Posetioci će imati priliku da čuju osnovne informacije o istoriji i kulturnom nasleđu Beograda putem audio-vodiča na osam svetskih jezika.

Kupovinom karte, posetiocima je omogućen i popust od 20 odsto za kartu za posetu Istorijskom muzeju Srbije.

Izlet na Avalu se realizuje od 2. maja, a ture će biti svake subote i nedelje sa polaskom u 10.30 i povratkom u 14.30. Izlet do Avale obuhvata posetu Miloševom konaku i Topčiderskom parku, gde je planirano zadržavanje do trideset minuta, posle čega se nastavlja put ka Avali. Karta za ovo razgledanje obuhvata i popust od 20 odsto za kupovinu karte u Miloševom konaku.

Mesto polaska za oba programa je sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića. Otvoreni autobus neće saobraćati u slučaju kiše. Cene karata su 600 RSD za odrasle i 400 RSD za decu, dok je cena za grupe od 10-20 osoba 350, a od 20 do 30 osoba 300 RSD.

Karte se mogu kupiti u Info centru u Knez Mihailovoj 5, u autobusu ili u „Lastinoj“ turističkoj agenciji na Savskom trgu 1 (preko puta Železničke stanice). Telefon za informacije je 011/6642-473. Otvoreni autobus je moguće i iznajmiti, a upiti se šalju na mejl opentop@lasta.rs.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.