Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox: Nove serije i filmovi tokom maja
Šerlok
Å erlok

Pickbox: Nove serije i filmovi tokom maja

Korisnici internetske televizije Pickbox biće na slatkim mukama tokom maja. Izbor novih serija i filmova je velik!

Tu je SF poslastica: treća sezona serije „Siročad“ (Orphan Black) u kojoj Sari njene sestre klonovi otkriju strogo čuvanu tajnu o vojnom projektu „Castor“ u kojem nastaju muški klonovi – ubojiti vojnici neverovatnih sposobnosti. Nove epizode „Siročadi“ stižu nedeljom, samo 24 sata posle premijere.

Na ovoj web TV možete pogledati i završne epizode serija „Državna sekretarka“ i „Crna lista„.

Odlične britanske serije

Svi koji ne mogu da dočekaju novi film o najpoznatijem špijunu u službi „Njenog veličanstva“, mogu da gledaju seriju „Fleming: Čovek koji je hteo da bude Bond„.

Ian Fleming autor je serijala o tajnom agentu 007, a možda nikad ne bi postao pisac da nije silno želeo da izađe iz senke oca, pokojnog ratnog heroja kojem je nekrolog napisao glavnom i bradom Winston Churchill, a Britancima su takve stvari bitne.

Za život je zarađivao kao mešetar, što mu je omogućilo život plejboja, sve dok početkom Drugog svetskog rata iznenada nije dobio priliku da se dokaže u mornaričkoj obaveštajnoj službi… Ostatak priče nabijene avanturom i akcijom o čoveku koji je stvorio jednu od najvećih špijunskih ikona moderne literature, Jamesa Bonda, možete pogledati samo na Pickbox-u.

Fleming
Fleming

Od 1. maja na Pickbox iz mrtvih dolazi najpoznatiji londonski detektiv Sherlock.

Benedict Cumberbatch kao Sherlock u savremenom Londonu neodoljivo je šarmantan i na samo sebi svojstven način objašnjava kako je lažirao svoju smrt na kraju druge sezone.

Poslednja sezona serijala „Frostov pristup“ koju je gledalo 10 miliona Britanaca takođe je od maja dostupna i vrlo je emotivna jer u njoj otkrivamo nežnu stranu Frosta koji se zaljubi u svedokinju slučaja na kojem radi.

Britansko visoko društvo

Malo je onih koji znaju da je Damian Lewis (Zlatni globus za glavnu ulogu marinca Nicholasa Brodyja u seriji „Domovina“) rođen baš u Londonu, a da je svoju holivudsku karijeru započeo kad ga je Spielberg skinuo s dasaka Royal Shakespeare Company-ja i ubacio u vojničku uniformu za potrebe snimanja serije „Združena braća“ (za koju je takođe nominovan za Zlatni globus).

Kako se snalazi u kostimiranoj drami „Saga o Forsajtovima“ možete gledati na Pickboxu. Epska serija o Forsajtovima, ispričana kroz tri generacije tokom kojih se porodica pela po društvenoj lestvici na prelasku iz 19. u 20. vek, ekranizacija je romana nobelovca Johna Galsworthyja.

Snažna, seksi istorijska drama s jakom glumačkom postavom puna je ljubomore, izdaje, nevere, haosa i okrutnih veza.

Jeeves i Wooster“ britanski je humor u najboljem izdanju. Od maja na Pickboxu gledajte Hugha Laurieja i Stephena Frya koji su utelotvorili legendarne kreacije nastale iz pera P. G. Wodehousea, u kultnoj britanskoj humorističnoj seriji o Bertieju Woosteru i njegovom vernom batleru Jeevesu.

Praznoglavi Bertie često upada u nove nevolje, ali zato, srećom, uvek ima pomoć svog vernog i mnogo inteligentnijeg batlera, koji ga vešto spašava, pa i iz ralja potencijalnih supruga.

Saga od Forsajtovima
Saga od Forsajtovima

Ništa bez visoke politike

Ako se još niste upoznali s intrigama Franka Underwooda kog glumi genijalni Kevin Spacey, krajnji je čas da počnete da gledate „Kuću od karata„, jer prve dve sezone odlaze s Pickboxa 22. maja.

Ali zato u maju na Pickbox stiže nagrađivana britanska serija „Kuća od karata„, ekranizacija romana Michaela Dobbsa, po kojoj je nastao istoimeni hit s Kevinom Spaceyjem.

Priča je o pohlepi, korupciji i neutaživoj ambiciji pokvarenog, osvetoljubivog političara Francisa Urquharta, koji se u tri sezone beskrupulozno uspinje od predsednika kluba zastupnika u Parlamentu do pozicije premijera kome je krajnji cilj rušenje britanske monarhije.

Onde dole na dalekom Novom Zelandu

Iznad jezera“ napeta je kriminalistička drama oskarovke Jane Campion i Oscarom nagrađenog producenta Emilea Shermana i od maja je možete gledati na Pickboxu.

To je misteriozna priča o tajnama malog novozelandskog grada, sa sjajnom glumačkom ekipom koja je seriji obezbedila Zlatni globus.

Elisabeth Moss glumi neiskusnu detektivku Robin Griffin, koja se hvata ukoštac sa slučajem trudne 12-godišnjakinje koja je pokušala da se udavi u jezeru, posle čega je nestala…

Pogledajte i…

• Grom
• Stari frajeri
• Nepobediv
• Mačke iz visokog društva
• Pepeljuga
• Pepeljuga 2: Snovi se ostvaruju
• Pepeljuga 3: Princeza zauvek

Ne propustite poslednju priliku i pogledajte u maju…

• Seme života
• Tanka linija
• 4400

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.