Naslovna » Izlasci » Film » „Pitch Perfect 2 – Na putu do zvezda“ u bioskopima
Pitch Perfect 2 – Na putu do zvezda

„Pitch Perfect 2 – Na putu do zvezda“ u bioskopima

Od danas u domaćim bioskopima prikazivaće se mjuzikl „Pitch Perfect 2 – Na putu do zvezda“.

Povodom početka prikazivanja ovog filma, u petak, 22. maja od 19.00, biće organizovano lepo dešavanje u holu bioskopa Cineplexx Ušće SC. Udruženje Glee Srbija pokazaće prisutnim posetiocima svoj talenat, pevajući a cappella numere.

Glee Srbija je hor koji čine mladi i talentovani ljudi, koji pre svega vole da pevaju i uživaju u muzici. Njihov osnovni cilj je da prošire svest o značaju muzike i kulture uopšte, da podstaknu kreativni razvoj mladih i otkrije i na jednom mestu okupi nove umetnike.

Raspevane lepotice

Film „Pitch Perfect 2: Na putu do zvezda“ nastavak je originalnog hit filma iz 2012. godine o grupi dopadljivih, ekscentričnih devojaka kojima je samo jedno zajedničko: neodoljiv zvuk koji proizvode kad se savršeno uklope, pomešaju i aranžiraju kao nikad ranije.

Prošlo je tri godine otkako su Lepotice predstavile svoje prepoznatljive vokale, stil i stav i postale prva ženska grupa koja je osvojila državnu titulu. Ali kad ih zabrane zbog skandala koji preti da im poremeti završnu godinu na Bardenu, trostruke šampionke se brinu da su ovog puta izgubile harmoniju zauvek.

Sa samo jednom šansom da povrate svoju reputaciju, Lepotice će morati da se izbore za svoje pravo da osvoje Svetsko prvenstvo u a kapeli u Kopenhagenu. I dok se budu borile da uspostave balans između stresa zbog muzičke dominacije i problema sa odrastanjem, biće potrebna moć sestrinstva da pronađu svoj stil i vide šta je potrebno da bi bile najbolji svetski glasovi.

Film je režirala Elizabet Benks, koja i glumi u njemu i producirala ga je zajedno sa Polom Bruksom i Maksom Hendelmanom. Scenarista Kej Kenon se takođe vratio u ekipu i napisao sledeće poglavlje. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Pitch Perfect 2. Dužina trajanja filma: 105 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: komedija, mjuzikl. Uloge: Anna Kendrick, Elizabeth Banks, Brittany Snow, Rebel Wilson. Režija: Elizabeth Banks.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.