Naslovna » BG servis » Praktična pomoć: natpisi i obrasci za zgrade
Praktična pomoć: natpisi i obrasci za zgrade

Praktična pomoć: natpisi i obrasci za zgrade

Kao praktičnu pomoć skupštinama i savetima stambenih zgrada u Beogradu, Služba za komunikaciju i koordinaciju odnosa sa građanima je izradila seriju natpisa za ulazna vrata i obrasce koji su im najčešće potrebni.

Sada su im lako dostupni i u elektronskom obliku preko interneta. Ova akcija je inspirisana Svetskim danom komšija, koji je obeležen juče (svakog poslednjeg petka u maju).

Mnoge zgrade imaju na svojim ulaznim vratima zalepljene raznorazne natpise koji zabranjuju ubacivanje reklamnog materijala u sandučiće, pozivaju stanare da zaključavaju ulazna vrata ili obaveštavaju prolaznike da je zgrada pod video-nadzorom.

Svi ti natpisi do sada nikada nisu bili standardizovani, a često nisu ni sadržali potpune i tačne informacije. Takođe, skupštine i saveti stambenih zgrada imaju i potrebu za obrascima u koje se unose podaci prilikom donošenja odluka o tekućem i investicionom održavanju stambenih zgrada.

Zato je „Beokom servis“ odlučio da građanima Beograda na najjednostavniji, najbrži i najjeftiniji način omogući preuzimanje najčešće potrebnih natpisa i obrazaca za stambene zgrade u elektronskom obliku, koje potom sami mogu da odštampaju.

Natpisi i obrasci

Sa stranici „Beokoma“ na sajtu Grada Beograda građani mogu da preuzmu sledeće natpise i obrasce:

• Zgrada je pod video-nadzorom
• Zabranjeno ubacivanje reklama i prodaja „od vrata do vrata“
• Zatvarajte ulazna vrata
• Poziv za sednicu skupštine zgrade
• Odluka o tekućem održavanju stambene zgrade
• Odluka o investicionom održavanju stambene zgrade

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.