Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam volontiranja, 22. i 23. maja
Sajam volontiranja

Sajam volontiranja, 22. i 23. maja

Želiš li da doprineseš rešenju nekog problema u svom okruženju? Sajam volontiranja je prava prilika!

U petak i subotu, 22. i 23. maja, na ovom sajmu svi zainteresovani moći će upoznaju organizacije kojima mogu da pomognu da urade nešto dobro za svoje okruženje, a istovremeno steknu nova znanja i iskustva. Sajam volontiranja održaće se od 12.00 do 18.00 na platou ispred Filozofskog fakulteta.

Tokom ova dva dana trideset organizacija, ustanova, festivala i socijalnih preduzeća predstaviće svoje zanimljive i značajne programe koji ne bi mogli da se ostvare bez – volontera.

Volontiraj!

Iskoristite priliku da se upoznate sa radom ovih organizacija i pronađete tim sa kojim ćete zajedno učiniti nešto dobro za vaše okruženje. Volontiranje je prava prilika da se steknu nova znanja i iskustva koja mogu biti ključna za razvoj vaše karijere.

Volontiranje razvija ono najplemenitije u čoveku i afirmiše vrednosti koje su osnova civilnog društva. Sajam volontiranja pruža priliku svakom da postane deo pozitivnih promena u društvu i uradi nešto na šta će biti uvek ponosan.

Volontiranje nam omogućuje da naučimo nešto novo, isprobamo svoje sposobnosti, upoznamo ljude sličnih interesa i uverenja, učinimo svoju zajednicu prijatnijom za život i kreativno provedemo slobodno vreme.

Sajam volontiranja deo je projekta „Volontiraj“ koji realizuje Smart kolektiv u partnerstvu sa Regionalnim volonterskim centrom Pančevo, a uz podršku Ambasade SAD u Beogradu.

Projekat ima za cilj da promoviše volonterizam u Srbiji i da građanima ponudi konkretne prilike za volontiranje, a organizacijama kojima su potrebni volonteri – priliku da predstave svoj rad građanima i dođu do volontera. (Sajam volontiranja)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.