Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Smak na Ušću, 20. juna
Smak

Smak na Ušću, 20. juna

U subotu, 20. juna od 20.00, Smak nastavlja sa svojom pričom i priređuje veliki rok događaj.

Razlog za novi koncert grupe Smak leži u produženoj reakciji na prethodni u Kombank areni, 29. decembra 2012. koji se kao rok spektakl svrstava među najbolje u tom prostoru.

Svi koji su bili na koncertu zajedno sa zainteresovanim iz raznih krajeva u našem okruženju gde Smak nije bio u mogućnosti da nastupa, imaće priliku da na Ušću dočekaju Smak, koji će pokušati da premosti velike pauze u svom radu i da prikaže svoju muziku uz svetlosnu i zvučnu produkciju u stilu kakav još nije viđen.

Smak će na Ušću nastupiti u celovitoj postavi, a na čelu su osnivači: RM Točak (gitara), Boris Aranđelović (vokal), lobodan Stojanović Kepa (bubnjevi), Zoran Milanović (bas gitara). Njima će se pridružiti novi članovi: Dejan Najdanovi Najda (vokal), Mikica Milosavljević (gitara), Dejan Stojanović Kepa jr. (bubnjevi), Dejan Zdravevski (klavijature) i Filip Milanović (bas gitara).

Ljubitelji muzike grupe Smak, a i šira publika na Ušću, imaće priliku da čuju pesme iz standardnog repertoara uz neke izmene i možda nove pesme koje će ovaj rok sastav snimiti za svoj novi album.

Cene ulaznica su 1.500 RSD (parter), 2.000 RSD (fan pit) i 3.000 RSD (tribine). (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.