Naslovna » Izlasci » Film » Svet iz doba jure: Premijera 10. juna u Cineplexx-u
Svet iz doba jure

Svet iz doba jure: Premijera 10. juna u Cineplexx-u

U sredu, 10. juna, u bioskopima Cineplexx – Ušće SC i Delta City – biće održana premijera filma „Svet iz doba jure“ (Jurassic World), a dan kasnije film će biti na redovnim repertoarima bioskopa.

Film „Svet iz doba jure“ novi je spektakl Stivena Spilberga sa šarmantnim Krisom Pratom i atraktivnom Brajs Dalas Hauard u glavnim ulogama. Kao izvršni producent Spilberg se ovom serijalu i sa rediteljem Kolinom Trevorovim nastavio sa epskom SF akcionom avanturom zasnovanu na likovima koje je stvorio Majkl Kričton.

Zbog velikog interesovanja, karte za ovaj filmski spektakl su puštene u prodaju i mogu se rezervisati putem sajta cineplexx.rs. Ne propustite priliku da među prvima doživite nesvakidašnje uzbuđenje na ostrvu Isla Nublar, koja se neizostavno mora pogledati na velikom platnu.

Uskoro više o filmu. (danubeogradu.rs)

Naziv filma: Svet iz doba jure (Jurassic World). Režija: Colin Trevorrow. Uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Omar Sy, BD Wong i Irrfan Khan. Žanr: epska akciona avantura. Izvršni producent: Stiven Spielberg. Scenario: Rick Jaffa i Amanda Silver, Derek Connolly i Colin Trevorrow.