Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Top Eleven: Ko je najbolji?
Top Eleven

Top Eleven: Ko je najbolji?

Obavljeno je jedno zanimljivo istraživanje o nacionalnim fudbalskim timovima, ali u igri Top Eleven. Rezultati ruše stereotipe!

U virtuelnom svetu ekipe iz regiona toliko su vešte s loptom, da se mogu izjednačiti sa neprevaziđenim Brazilcima, pokazuju rezultati.

Istraživanje najpopularnijeg fudbalskog menadžera igrače iz Srbije karakteriše kao najofanzivnije, a u poređenju sa timovima širom sveta, samo još Španci i Bosanci imaju tako napadačku igru.

Hrvati takođe igraju ofanzivno za razliku od Slovenaca čiji je stil na terenu znatno defanzivniji. S druge strane, Hrvati se u odbrani postavljaju veoma snažno kao Englezi. Dok statistike govore da Srbi ne insistiraju na jakom treningu i stalno menjaju taktiku, kod Hrvata je situacija obrnuta pa se po pristupu treneri mogu izjednačiti sa portugalskim menadžerima.Promo

Koliko ljudi, toliko taktika

Kada je reč o stilu igre, hrvatski timovi praktikuju miks dugih i kratkih lopti, dok srpski više biraju duge lopte što podseća na engleski fudbalski stil. Zbog ofanzivnog pristupa, ekipe Srbije i Bosne najčešće koriste formacije sa tri napadača, dok hrvatski timovi primenjuju taktiku sa dva igrača.

Ovi podaci su dobijeni iz velike baze virtuelnih fudbalskih menadžera širom sveta u igri Top Eleven. Čak 10 miliona ljudi ovu igru igra svakog meseca, a četiri miliona svakog dana upravlja svojim fudbalskim klubom, izaziva prijatelje i ostale igrače u ligama, prijateljskim utakmicama i kup takmičenjima.

Top Eleven igra je nedavno proslavila svoj peti rođendan uz preko 100 miliona registrovanih igrača.

Činjenice o Top Eleven-u

• 100 miliona registrovanih igrača.
• Kada bi svi igrači ove igre živeli u jednoj državi, ona bi bila 13. po veličini u svetu.
• Top Eleven se igra u svakoj zemlji na svetu.
• Top Eleven je pionir u oblasti cross-platform igara.
• Top Eleven 2015 je predstavljen u januaru uz podršku ambasadora igre Žoze Murinja.

Top Eleven - statistika

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.