Naslovna » Izlasci » Trg Republike: Beogradski latino maraton, 30. maja
Beogradski latino maraton

Trg Republike: Beogradski latino maraton, 30. maja

Šesti Beogradski latino maraton biće održan u subotu, 30. maja od 18.00 do 3.00 na Trgu Republike, pod sloganom „Igrajmo u ritmu srca Beograda“.

Učestvovaće plesni parovi i predstavnici oko 30 plesnih škola iz Beograda, Srbije i Evrope, koji će u centru grada izvesti najatraktivnije koreografije popularnih latino plesova.

Posetioci manifestacije će imati priliku da učestvuju u besplatnoj školi latino plesova i da nauče plesne korake od domaćih i stranih plesnih prvaka.

Od 21.00 uslediće spektakularan nastup više od 150 profesionalnih plesnih parova koji će na bini izvesti najpopularnije plesove (samba, rumba, salsa, bachata, reggaeton, cha cha cha, zumba). Posle nastupa plesnih parova i programa na Trgu Republike, velika latino žurka se od 23.00 seli u klub „Noar“ (Trg Republike 5), koja će trajati do ranih jutarnjih časova.

Beogradski latino maraton tradicionalno jednom godišnje organizuje Turistička organizacija Beograda. Ovaj događaj predstavlja kulminaciju plesnih večeri, radionica i plesnih festivala koji tokom godine održavaju različita plesna udruženja, klubovi i plesne škole.

Beogradski latino maraton omogućava svim latino plesnim organizacijama da predstave svoje koreografije sugrađanima i gostima, i doprinosi da se Beograd prepozna kao jedna od destinacija koja popularizuje latino plesove. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.