Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 7. Sajam naoružanja i vojne opreme – Partner 2015
7. Sajam naoružanja i vojne opreme - Partner 2015

7. Sajam naoružanja i vojne opreme – Partner 2015

Sedmi Sajam naoružanja i vojne opreme „Partner 2015“ okupio je rekordni broj izlagača – 116, od toga 92 domaća i 24 inostrana.

Oni će se predstaviti posetiocima u halama 1 i 4 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Na ovogodišnjem sajmu naoružanja i vojne opreme „Partner 2015“ videli smo najnovija dostignuća naše vojne industrije. Mnogi proizvođači su predstavili najaktuelnije tehnologije i proizvode vrhunskog kvaliteta u saradnji sa Ministarstvom odbrane i našom namenskom industrijom.

Među njima se izdavaja i porodična kompanija „Srboauto“, privatno preduzeće koje se bavi proizvodnjom i remontom kardanskih vratla svih namena, za sve tipove vozila (vojni, putnički, kombi, kamioni, autobusi) i građevinskih i radnih mašina, industrijskih postrojenja, brodova.Promo

Njihova uloga u namenskoj industriji kao i u svim drugim je od velikog značaja. Takođe, ispred preduzeća Srboauto predstavila se i njena kćerka firma „Pneumatik flex“ koja iz svog 45 godina dugog poslovanja nudi vrhunska kompletna rešenja za sve hidraulične sisteme počev od planiranja, projektovanja, pa do prodaje i servisiranja svih pneumatskih i hidrauličnih sistema.

Preduzeće Pneumatik flex već 15 godina ima uspešnu saradnju sa Ministarstvom odbrane na mnogim projektima. Pored podrške, održavanja i unapređenja, preduzeća Srboauto i Pneumatik flex su dali i kompletna rešenja za brojne izvozne adute naše namenske industrije kao što su avion Lasta, haubica Nora, raketni sistem alas, borbeno oklopno vozilo Lazar i mnogi drugi.

Ono što je zanimljivo je da pored projektovanja i realizacije Pneumatik flex izrađuje i sve dijagnostičke alate za hidraulične sisteme, koji su veoma bitni u testiranju izdržljivosti svih komponenti.

– Ponosni smo što su naša rešenja sastavni deo svih borbenih jedinica bez kojih ni jedan sistem ne bi adekvatno funkcionisao – rekao je direktor preduzeća „Srboauto“ Predrag Tomić.

Štand preduzeća Srboauto i Pneumatik flex su pored ministra odbrane Bratislava Gašića posetile mnoge delegacije, pa čak i ambasador SAD Majkl Kirbi.

7. Sajam naoružanja i vojne opreme – Partner 2015 trajaće do 26. juna, a za građane će ulaz uz ličnu kartu (pojedinačna ulaznica 350, grupna 200 RSD) biti otvoren poslednjeg dana.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.