Naslovna » BG servis » Aerodrom „Nikola Tesla“: Renoviran Terminal 1
Aerodrom "Nikola Tesla" - Terminal 1

Aerodrom „Nikola Tesla“: Renoviran Terminal 1

Aerodrom „Nikola Tesla“ dobio je još jedan granični prelaz sa četiri pasoške kontrole jer je pušten u rad renovirani Terminal 1.

Uređeno je novih 1.450 kvadratnih metara poslovnog prostora u funkciji proširenja aerodromskih kapaciteta kao i novih komercijalnih sadržaja.

Za putnike koji se na let prijavljuju u Terminalu 1 omogućen je direktan pristup čekaonicama i fingerskim hodnicima, čime je značajno skraćena dužina njihovog kretanja kroz aerodromsku zgradu i pojednostavljen proces otpreme putnika. Za roditelje sa malom decom obezbeđena je posebna prostorija u okviru čekaonice.

Za posao uređenja i adaptacije angažovane su domaće građevinske firme. Aerodrom Nikola Tesla sve faze proširenja terminalnih kapaciteta finansira isključivo iz sopstvenih sredstava.

Prateći trend povećanja obima avio-saobraćaja, Aerodrom „Nikola Tesla“ blagovremeno proširuje kapacitete, u skladu sa odgovornim poslovanjem koje podrazumeva pripremu za nastavak ekspanzije vazdušnog saobraćaja.

Aerodrom „Nikola Tesla“ uložiće u renoviranje više od 20 miliona evra u narednih 12 meseci. Do kraja 2016. planirano je da kapacitet bude povećan za oko 40 odsto. (danubeogradu.rs)

Aerodrom "Nikola Tesla" - Terminal 1

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.