Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Anastacia, 1. jula u Areni!
Anastacia
Anastacia

Anastacia, 1. jula u Areni!

Pevačica snažnog glasa Anastacia nastupiće u Kombank Areni 1. jula, u okviru svoje “Resurrection” svetske turneje.

Turneja koja je počela u oktobru prošle godine, trajaće blizu godinu dana i imaće više od 60 nastupa. Posle sedam uspešno održanih koncerata u Australiji, Anastacia se vraća na evropski kontinent a prvi koncert drugog dela turneje, održaće u Nemačkoj, 19. juna. Preko Švedske, Austrije i Rumunije, ova pevačica jedinstvenog glasa, stiže i u Beograd.

Anastacia je među retkim umetnicima koji u svojoj karijeri mogu da se pohvale sa zajedničkim nastupima sa najslavnijim svetskim muzičarima. Pored dueta sa Erosom Ramazzottijem “I Belong to you” koji se nalazio među najslušanijim pesmama 2005. godine, Anastacia je pevala i sa umetnicima među kojima su Celine Dion, Elton John, Queen, Jamiroquai, Pavarotti, Chaka Khan i mn. dr.

Malo je poznato da se Anastacia, pre ulaska u pevačke “vode”, profesionalno, veoma uspešno, bavila plesom i tokom 80-tih i početkom 90-tih plesala u emisiji Club MTV. Takođe, kao plesačica pojavila se u dva muzička spota hip hop sastava Salt-n-Pepa (Get Up Everybody i Twist and Shout).

Pevačku karijeru započela je kao prateći vokal na albumu Jamie Foxxa i Paule Abdul, a kao solista zakoračila je zahvaljujući talent programu MTV-ja “The Cut” gde su je zapazili i pohvalili Elton John i Michael Jackson.


Anastacia je prva bela pevačica koju su nazvali “bela žena sa crnačkim glasom.” Do sada je prodala više od 85 miliona albuma širom sveta. Smatra se za jednu od poslednjih ikona svetske muzičke scene i uzor ženama širom sveta jer je javno govorila o ličnoj borbi sa ozbiljnom bolešću koja joj je usporila karijeru.

U 2009. godini dobila je prestižno priznanje “World Artist Award” od udruženja “Women’s World Awards” kao uticajni izvođač a u znak priznanja njenog decenijskog humanitarnog truda na polju podizanja svesti o raku dojke.

Anastacia je postala druga žena ikada koja je nagrađena “Humanitarian Award” na dodeli nagrada “Men of the World” GQ magazine 2013. godine.

U Kombank Arene, 1. jula, po prvi put čuće se Anastasijini hitovi I’m Outta Love, Paid My Dues, Left Outside Alone, Sick and Tired kao i pesme sa najnovijeg albuma “Resurrection”.

 

Publiku u Areni do njenog nastupa, zagrevaće Vukašin Brajić sa svojim bendom.

Ulaznice u prodaji po najpovoljnijim cenama u Evropi: 2550, 2900 i 3300 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima i blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra.

Ulaznice mogu da se kupe i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta. (danubeogradu.rs).

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.