Naslovna » Izlasci » Beogradska nedelja umetnosti, od 19. do 26. juna
Beogradska nedelja umetnosti

Beogradska nedelja umetnosti, od 19. do 26. juna

Na nekoliko lokacija u gradu od 19. do 26. juna biće održana Beogradska nedelja umetnosti (BNU) pod sloganom „B kao Beograd“.

Po peti put cilj manifestacije je da se edukuje omladina kroz besplatne radionice iz raznih oblasti umetnosti i kulture koje će biti održane u Domu omladine Beograda, UK Parobrod i Ateljeu Milene Čvorović.

Biće organizovane i modne revije, izložbe, koncerti povodom Svetskog dana muzike i performansi.Za dž

Energija grada

U nedelju, 21. juna od 16.00, tim koji priprema BNU, u saradnji sa mladim muzičarima, Beogradu će pokloniti besplatne koncerte klasične, jazz, funk i soul muzike.

Nastupiće: Katarina Ranković, Ljubica Damčević i Teodora Sarić, zatim Marko Louis sa bendom (Dušan Bogović, Nikola Jezdić Pindo, Vladimir Jovančić, Uroš Tadić, Ivan Stamenković i Darko Dimitrijević), kao i sastav Nautilus (Andrej Martinović, Miloš Stanojević, Dušan Damjanović i Ivan Radivojević).

U Knez Mihailovoj ulici biće postavljena umetnička instalacija „“Energija grada“ koja za cilj ima da inspiriše sve prolaznike da koristeći umetničke elemente prikažu svog prikrivenog umetnika.

Dizajn studio „Shonski“ još jednom je pokazao svoju kreativnost i umetničku veličinu. Novi vizuelni identitet obogaćen je bojama i porukama koje nas inspirišu.

Više o manifestaciji pročitajte OVDE. (danubeogradu.rs)

Beogradska nedelja umetnostiBeogradska nedelja umetnostiBeogradska nedelja umetnostiBeogradska nedelja umetnostiBeogradska nedelja umetnostiBeogradska nedelja umetnostiBeogradska nedelja umetnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.