Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Bojana Stamenov u Sava centru
Bojana Stamenov

Bojana Stamenov u Sava centru

U subotu, 13. juna od 21.00, u Velikoj dvorani Sava centra nastupiće Bojana Stamenov. Cene ulaznica su 1.500, 2.000 i 3.000 RSD.

Najveća senzacija 60. jubilarne pesme Evrovizije, održane nedavno u Beču i miljenica svih evropskih medija od prvog dana svog boravka na ovoj velikoj međunarodnoj smotri pevača bila je predstavnica Srbije – Bojana Stamenov.

O njoj se najviše govorilo, o njoj se najviše pisalo, ona je bila u centru pažnje ovogodišnje Evrovizije. Bojanina pesma „Beauty Never Lies“ mogla se čuti na ulicama Evrope, a podršku je dobijala iz različitih delova sveta od mnogih javnih ličnosti. Poslednji u nizu je i Sajmon Le Bon, pevač legendarnog benda Duran Duran.

Bojana se pevanjem bavi od svoje sedme godine. Završila je čak tri odseka u srednjoj muzičkoj školi – gitara, flauta i renesansno pevanje. Bila je finalista šou programa „Ja imam talenat“ 2012. godine.

Ljude širom sveta i ljubitelje Pesme Evrovizije savetuje da nikad ne odustaju od onoga što vole i onoga koga vole, jer na kraju ostaje samo ljubav.

Ovo će biti njen prvi veliki beogradski koncert a nazvala ga je upravo „Beauty Never Lies“. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.