Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Cela Srbija ide na koncert Robija Vilijamsa
Koncert Robija Vilijamsa: Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić
Pred koncert Robija Vilijamsa: Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić

Cela Srbija ide na koncert Robija Vilijamsa

Naši najuspešniji muzičari, glumci, sportisti i TV zvezde, željno očekuju koncert Robija Vilijamsa 17. juna na Ušću, a neke od njih smo pitali zašto je Robi baš toliko popularan.

U prvim redovima na koncertu biće i naši najpoznatiji muzičari od Đuleta iz grupe Van Gogh, Tončija Huljića, Željka Joksimovića, do mladih nada Sare Jovanović i Nevene Božović.

Od glumačke ekipe koja s nestrpljenjem čeka 17. jun, na Ušće dolaze i Gordan Kičić, Aleksandar Radojčić, Nina Janković, Jelena Gavrilović, Andrija Milošević i Petar Strugar.

Koncertu se raduje i naš sportski par Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić, kao i TV lica poput Lune Lu, Boška Jakovljevića, Une Senić, Vlade Vuksanovića i Antonije Blaće. Evo šta su svi oni rekli o Robiju…

Za sva čula!

– Robi Vilijams je ozbiljan šoumen. Za razliku od mnogih, on to radi vrlo, vrlo spontano – potvrđuje Đule Van Gogh, povodom Robijevog nastupa koji će da prati iz Gold Fan Pita.

– Iako je inovativan, on je oldtajmer i ljudi vole tu klasiku. Užitak za sva čula, i za one koji vole da đuskaju i za one koji vole muziku. Jedva čekam! – ne krije uzbuđenje naša talentovana glumica Jelena Gavrilović.

Pred koncert Robija Vilijamsa: Gordan Kičić
Pred koncert Robija Vilijamsa: Gordan Kičić

Za Gordana Kičića, koji važi za jednog od najvećih poznavalaca muzičke scene u glumačkim vodama, Robi je izuzetno harizmatičan na sceni a smatra da će produkcija biti izuzetno dobra na koncertu. Čuveni voditelj Boško Jakovljević tvrdi da je „Robi najveća rokenrol zvezda ovog trenutka“.

Mladi glumac i voditelj regionalnog X Factora, Aleksandar Radojičić, za Robija kaže da ne robuje trendovima, već postavlja svoje:
– Takav koncert, tog formata, mislim da je dugo očekivan u Beogradu – što misli i njegova koleginica Una Senić i dodaje da „Robi pomera granice!“.

Beograd to do sada nije video!

Majstor regionalne pop muzike Tonči Huljić poručuje da na Robijev koncert vodi čak i svoju decu, dok šarmantna voditeljka X Factora, Antonija Blaće dodaje:
– Bila sam već jednom, mogu samo da dodam: ne smete to da propustite!

Mlada pop zvezda Sara Jovanović raduje se hitovima na Ušću:
– Ne može da te ostavi ravnodušnim kada se pojavi. Izbija iz njega prosto nešto i moraš da mu se priključiš, da đuskaš i pevaš sa njim. Jedva čekam da pevam sa Robijem.

– Ubeđen sam da će ovaj koncert da bude nešto što Beograd nije video do sada! – kaže naš čuveni rukometaš Ognjen Kajganić, dok njegova supruga, naša jednako čuvena odbojkašica, Ivana Đerisilo podiže tenziju činjenicom da će na bini biti čovek koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda!

Lepši pol imaće još jedan razlog za uzdahe, jer je svoje ulaznice odavno uzeo i maneken Vlada Vuksanović, koji za Robija kaže:
– U pitanju je veliki šmeker i baš se radujem koncertu jer se ovakav spektakl ne viđa često u životu.

Jedno je sigurno: svi nestrpljivo čekaju ovaj muzički spektakl na Ušću, u sredu, 17. juna.

Nove VIP ulaznice u prodaji

Ulaznice za koncert decenije 17. juna na Ušću, prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama za Parter B od 3.990 RSD i Parter A od 4.990 RSD. Ulaznice za tribine koštaju 6.990 RSD, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok je Gold Fan Pit košta 8.990 RSD.

Na Ušću se gradi najveća VIP zona ikad, a podeljena je u dva dela i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000 RSD, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 RSD i rezerviše se grupno za šest do 12 osoba. (danubeogradu.rs)