Naslovna » Izlasci » Delta City: I ove godine Naxi oaza
Naxi oaza

Delta City: I ove godine Naxi oaza

Druga Naxi oaza biće postavljena u atrijumu šoping-mola Delta City od 27. juna do 19. jula i predstavljaće osveženje za sve posetioce i idealno mesto za beg od gradske gužve i vrućine.

Posetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnim besplatnim sadržajima – od koncerata popularnih domaćih i regionalnih muzičara, kreativnih radionica i animacija za najmlađe, škola plesa i drugih sportova, do modnih revija i konsultacija sa kozmetičarima i dermatolozima o pravilnoj nezi lica i tela.

Za najmlađe posetioce pripremljen je „Dečji kutak“, u okviru koga će se igrati i družiti sa omiljenim crtanim junacima i klovnovima, ali i gledati pozorišne predstave, učestvovati na maskembalima, dok ih na glavnoj bini svakog petka očekuju i nastupi dečjih horova.

Otvaranje i nedeljni program

Danas, 27. juna od 19.00, Naxi oaza biće svečano otvorena a tom prilikom biće priređen koncert Kikija Lesendrića i Pilota. Popularni muzičari premijerno će izvesti novi singl „Idi“, ali i stare hitove „Svet je lep kada sanjamo“, „Zaboravljeni“, „Slučajno“, „Te noći smo se potukli zbog nje“ i „Uvek te đavo nađe lakše nego ja“.

Sledećeg vikenda na programu je koncert Leontine i dečjeg hora Čarolija (3. jul, 18.00), koncert Nevene Božović (4. jul, 19.00) i dečiji maskenbal (5. jul, 19.00).

Započnite i ovo leto uz Naxi oazu u Delta City-ju i uživajte u odličnoj zabavi koja vas očekuje svakog dana, od 10.00 do 22.00. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.