Naslovna » Izlasci » Film » Domaći film „Off“ od 4. juna u bioskopima
Domaći film "Off"

Domaći film „Off“ od 4. juna u bioskopima

Od 4. juna u bioskopima će se prikazivati domaći film „Off“ u režiji Predraga Stojića.

Iznenadni telefonski poziv mlađeg brata (Vuk Jovanović), koga već neko vreme ucenjuje korumpirani inspektor (Ljubomir Bandović), menja iz korena život Mihajla Lubarde (Nikola Đuričko).

U uznemirujućoj potrazi za svojim bratom koji pokušava da pobegne od policije i sredi svoj život, Mihajlo se uvlači u zamršenu mrežu beogradske policije, nepregledan lavirint tajnih službi i tajanstven svet poluilegalnih trka koje se i dalje nesmetano održavaju na gradskim ulicama.

Da li Mihajlo vozi svoju poslednju trku i da li će ga ona koštati života, zavisi samo od njega i njegove želje za životom… ili smrću.

Na projekciji filma „Off“ u bioskopu Cineplexx Ušće SC, u četvrtak, 4. juna od 20.00, biće i glumačka ekipa što će doprineti svečanoj atmosferi.

Karte za minimalističku dramu sa elementima trilera već su u prodaji. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Off. Dužina trajanja filma: 76 minuta. Država i godina proizvodnje: Srbija, 2015. Žanr: drama, triler. Uloge: Nikola Đuričko, Ljubomir Bandović, Slobodan Pavelkić, Marko Baćović, Milan Čučilović, Vuk Jovanović, Mina Manojlović Vodušek, Tanasije Uzunović, Goran Sultanović. Reditelj: Predrag Stojić.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.