Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Exit promo: Nismo ovde samo zbog para
Exit promo - SMF

Exit promo: Nismo ovde samo zbog para

U petak, 19. juna od 22.00, u bašti Sava centra biće organizovan „Exposive stage Exit promo“ događaj pod nazivom „Nismo ovde samo zbog para“.

U susret jubilarnom petnaestom Exit festivalu nastupiće Feud, Bjesovi, SMF, Bolesna štenad i The Long Noses. Bendovi različitog žanra i zvuka pokušaće da dočaraju kolorit muzičkih dešavanja koja publiku čekaju od 9. do 12. jula na Petrovaradinu.

Cena ulaznice je 300 RSD.

Ovi muzičari, kako tvrde, nisu tu samo zbog para, što dokazuju svojim nekompromisnim nastupima i muzikom. Ovo je verovatno najtvrđa kombinacija rokenrol bendova: svaki je različit i poseban po svojoj pojavi i interpretaciji.

Feud

Skoro deceniju posle napuštanja kultne grupe Sunshine, 2010. godine, Ramirez osniva grupu Feud sa Vukom Protićem Haludžom, bivšim članom projekta Klinika. Spotovima za pesme „Milion milja“ i posebno „Vlast“, Feud su privukli pažnju javnosti kako jedan bend odavno nije na ovim prostorima. Posle objavljivanja albuma „Svinjotaur“ jasno je bilo da se na sceni pojavio jedinstven, beskompromisan sastav sa stavom!

Bjesovi

Činjenica da Bjesovi zrače ne samo u okviru rokenrola nego i na razne druge strane i to veoma jako, razlog je da i dan danas, posle skoro 20 godina postojanja, imaju brojnu publiku sastavljenu od ljudi između sebe vrlo različitih, ali koje povezuje najveće pitanje koje sebi bilo ko od nas može postaviti – pitanje svrhe čovečjeg postojanja.

SMF

Kultni hard core bend koji postoji da bi svirao na koncertima. Na živim svirkama njihove stvari zvuče još energičnije, publika je uvek dobro raspoložena, i stvara se posebna atmosfera kakva se može sresti samo na hardcore koncertima.

Bolesna štenad

Bend koji svoju snagu daje u direktnom kontaktu sa publikom, sve ostalo za njih je manje bitno! Drugi album ovog benda „Desiće se lepe stvari“ pokazuje zaokret i pravac kojim ovaj sastav nastavlja posle uspešnog debitantskog izdanja. Koliko je taj album bio direktan, oštar i brz, ovih jedanaest pesama čine jedan, pre svega, slojevit, nešto mračniji i zahtevniji album. Novom zvuku doprineo je nema sumnje i Nikola Vranjković koji je svoje bogato iskustvo odslikao kao producent albuma i koji je na neki način član benda iz senke.

The Long Noses

Ovo je rockin’ bluse bend orginalan u svom autorskom i izvođačkom nastupu sa specifičnim vokalom i žestokom svirkom ne ostavljaju za sobom ravnodušne. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.