Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Manao – Drums of China: Povratak letećeg zmaja
Manao - Drums of China (foto: Rainer Hackl)
Manao - Drums of China (foto: Rainer Hackl)

Manao – Drums of China: Povratak letećeg zmaja

U nedelju, 15. novembra od 20.00, u velikoj dvorani Sava centra nastupiće grupa Manao – Drums of China.

Četrnaest Kineskinja koje su otvorile i zatvorile Olimpijske igre u Pekingu 2008. godine, gostuju u Beogradu prvi put i to sa najnovijim performansom „Povratak letećeg zmaja“ (The Return of the Flying Dragon).

Publika će imati priliku da uživa u neverovatnom performansu na bubnjevima, kombinaciji spektakularnog „light show-a“, moderne tehnologije i dugo čuvane tajne azijske umetnosti. Čuveni Manao – Drums of China sigurno donosi ogromno uzbuđenje zahvaljujući svom moćnom ritmu, strasti i temperamentu.

Samouverene i moćne žene

Tokom fantastične predstave, osim različitih udaračkih instrumenata, biće predstavljeni nežni gudački instrumenti koji čine divan melodiski kontrast. Magični zvuk i ritam probudiće maštu i uvesti publiku u potpuno novi misteriozni svet nalik snu.

Grupu na sceni predstavljaju prelepe, samouverene i moćne žene sa tradicionalnim udaračkim instrumentima.

Manao – Drums of China nastupaju više od 14 godina, tokom kojih su svojoj publici priređivali nezaboravne trenutke, kombinujući tradicionalni zvuk i moderni umetnički šou. Nastupali su u Kanadi, SAD, Singapuru, Južnoj Africi, Evropi i Australiji, donoseći magiju dalekoistočne kulture na scenama širom sveta.

Cene ulaznica su 2.300, 2.700 i 3.400 RSD. Ulaznice su u prodaji na blagajni Sava centra i u mreži Eventim. (danubeogradu.rs)

loading...