Naslovna » BG špijun » Region » Muzički Ultra Europe festival treći put u Splitu
Ultra Europe Festival

Muzički Ultra Europe festival treći put u Splitu

Treći po redu Ultra Europe festival biće održan od 10. do 12. jula na stadionu Poljud u Splitu. Posle tog glavnog festivalskog dela uslediće velika, ekskluzivna završnica, ljubiteljima elektronske muzike već dobro poznati party na ostrvu Hvaru, 14. jula.

Poznata imena koja će dići Poljud na noge ovog leta su David Guetta, Carl Cox, Afrojack, Armin Van Buuren, Axwell, Umek i još stotine drugih izvođača.

Takođe u Split dolaze i Jamie Jones, član elektro grupe Hot Natured, Paul van Dyk, jedan od najpoznatijih svetskih DJ-eva trance muzike, Solomun, koji će prvi put nastupiti pred hiljadama posetioca Ultra Europe festival-a, a i ove godine rezident je prestižnog kluba Pacha na Ibizi, Marco Carola, italijanski DJ koji je svojim techno i minimal zvukom zarazio obožavaoce na celom svetu i Dash Berlin, holandski EDM projekt osnovan 2007. godine iza kog stoje Jeffrey, Sutorious, Eelke Kalberg i Sebastiaan Molijn.

Ultra Europe Festival

Žurke i na brodovima

Osim glavnih dešavanja, pre, za vreme i posle festivala biće organizovane mnoge žurke po gradu kao i svakodnevne žurke na brodovima. Prošle godine je trajekt „Split – Hvar“ bio organizovan kao jedna velika žurka koja se samo nastavila na Hvaru!

Program se obogaćuje iz časa u čas i možete ga pratite na ultraeurope.com.

Uz to, organizatori su najavili i ostale novosti za posetioce koje su pripremili u saradnji sa partnerima i potvrdili rekordne rezultate prodaje ulaznica. Naime, po trenutnim najavama, tokom sedam dana Ultra energije, oko 180.000 ljudi iz više od 140 zemalja sveta plesaće uz muziku više od 120 DJ-a sveta na osam festivalskih bina.

Smeštaj možete da potražite preko zvaničnih stranica ili preko internet sevisa. Svaki dan Air Serbia leti na liniiji Beograd – Split, a može da se dođe i automobilom ili autobusom – autoputem Beograd – Zagreb – Split. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.