Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi spot » Novi singl: VIS Limunada – Rame uz rame

Novi singl: VIS Limunada – Rame uz rame

VIS Limunada objavio je novi autorski singl pod nazivom „Rame uz rame“. Numera i prateći spot evociraju atmosferu omladinskih igranki i muzičkih TV emisija šezdesetih godina XX veka.

Numera „Rame uz rame“ inspirisana je klasičnim rock’n’roll-om koja govori o jednostavnim životnim stvarima kao što su leto, ples i ljubav, dok spot koji prati numeru evocira uzbudljivost letnjih ljubavnih avantura i omladinskih igranki.

Dešavanja u spotu prikazana su kroz prizmu TV prenosa koji su bili ključni faktor za razvoj međunarodne popularne muzike i kulture sredinom XX veka.

Ova referenca nije nostalgični pogled u prošlost već predstavlja refleksiju u odnosu na savremene životne vrednosti.

Elegancija

Ovim singlom VIS Limunada najavljuje svoj prvi album koji će biti objavljen na jesen 2015. godine, na kome će se takođe naći i numera „Rame uz rame“ i druge autorske numere.

Ovaj vokalno instrumentalni sastav iz Beograda osnovan je 2012 godine. VIS Limunada plovi kroz period kasnih pedesetih i ranih šezdsetih godina XX veka.

Nastupima oživljava atmosferu svetskih i evropskih rivijera i festivala ovekovečenu filmovima poput „La Dolce Vita“, „Bonjur Tristesse“ i „Ljubav i moda“. Eleganciju šlagera stapa sa uzbuđenjima rane rock i beat muzike uz kombinovanje žanrova i izvođenje numera na različitim jezicima. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.