Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi spot » Novi spot: Bilbord – Ne vidim nas

Novi spot: Bilbord – Ne vidim nas

Bend Bilbord objavio je drugi singl i spot za pesmu pod nazivom „Ne vidim nas“.

Ovaj autorski bend iz Beograda osnovan je 2012. godine pod uticajem britanskog pop/rok i psihodeličnog zvuka sa tekstovima isključivo na srpskom jeziku.

Novi singl, balada „Ne vidim nas“, najavljuje izdanje debi albuma snimljenog u saradnji sa producentom Casparom Wijnbergom koji je sa bendom od samog početka.

– Sa ovom pesmom smo se baš trudili da unesemo emociju. To je jedna od prvih pesama benda i dugo se radila s obzirom na neophodnosti dubine i širine zvuka, jer je tanka linija između dobrog popa i bljutavo-patetičnog zvuka. Ono što me dosta raduje je da je to jedan od boljih naših tekstova i zahvalan sam na podršci benda u stvaranju. Rekao bih da je „Ne vidim nas“ tada kada sam je napisao bio početak kraja jedne olujne i emotivne veze uprkos svim pokušajima da se spase ista. Pisana je sada već davne 2012. godine i kada se okrenem unazad i pogledam stvari koje je bend prošao kako bi mogao da je odsvira, mogu biti zadovoljan – Petar Radović, vokal i tekstopisac benda Bilbord. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.