Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Prvi Sajam igračaka od 15. do 18. oktobra
Sajam igračaka

Prvi Sajam igračaka od 15. do 18. oktobra

Prvi međunarodni, specijalizovani Sajam igračaka biće održan od 15. do 18. oktobra u hali 3A Beogradskog sajma.

Ovaj događaj namenjen je poslovnim partnerima, biznismenima i kompanijama iz oblasti igračaka kako bi unapredili svoje poslovanje.

Prva dva dana, Sajam igračaka predstavljaće najznačajnije mesto za uspostavljanje novih i širenje postojećih poslovnih kontakata.

Izlagači će u okviru svojih prezentacija moći da predstave kako svoju kompaniju tako i najnovije trendove i novine iz sveta igračaka. Za dane vikenda, ovaj događaj biće otvoren i za posetioce.

Dečji sajam

U toku trajanja B2B Sajma igračaka, od 16. do 18. oktobra održaće se i najveća dečija manifestacija u regionu, XVI Dečji sajam. Ulaz za posetioce je besplatan.

Pored velikog broja izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge namenjene mališanima, posetioci sajma moći će da uživaju i u neprekidnom programu na bini i sportskom terenu.

Veliko interesovanje kod dece predstavlja i ogromna igraonica od 150 kvadratnih metara, najnovije popularne igrice, zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova.

Posetioce očekuje i veliki broj takmičenja i nagradnih igara kojima se mališani najviše raduju. I ovoga puta, sa najmlađima će se družiti i ljudi iz Teniskog saveza Srbije, a tu će biti i Žandermerija, Saobraćajna policija, Vatrogasna brigada, kojima se mališani i te kako raduju.

Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, zaista očekuje odlična jesenja zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.