Naslovna » Blog » Akcije i reakcije » Robi je car, svi zadovoljni!

Robi je car, svi zadovoljni!

Robi Vilijams je car! Šoumen, zvezda koja flertuje sa publikom sve vreme i tačno zna kako se to radi, ne štedeći ni sebe a ni ljude na bini.

– Izvinite što nisam došao ranije – rekao je Robi „f..king“ Vilijams (kako je sam sebe opisao) publici koja je došla na njegov koncert sinoć na Ušču. Izvini ti, Robi, što smo mi tu gde jesmo pa nas zvezde poput tebe često zaobiđu. Mada, ne zaboravljamo one na čijoj smo se mapi našli (mnogo pre nego na Robijevoj).

Zvezda devedesetih, nekadašnji član benda Take That, sve vreme se praktično šalio na svoj račun. Račun svoje popularnosti i godina. Oni, rođeni kasnih osamdesetih, ili početkom devedesetih, kojih je sinoć bilo dosta možda i nisu najbolje shvatili o čemu je to Robi pričao pa je pevač pokušao da im celu stvar pojednostavi:

– Bio sam velika zvezda devedesetih, član „boj benda“. Onda sam se navukao na drogu, pa sam išao na odvikavanje, pa sam se ugojio, pa sam smršao… i …sada sam milioner! – pričao je Vilijams uz neodoljiv šarm kojim je plenio sve vreme.

Nije očekivao

Bio nam je potreban Robijev koncert. Uprkos kiši koja je padala sve vreme, radovali smo se, njemu, koji nam je upućivao laskave komentare, uz neizostavno obećanje koje su nam mnoge zvezde dale, da će se brzo vratiti… Kada? Još nije poznato… Zadovoljstvo, posle šoua koji nam je priredio svakako će nas držati još neko vreme a onda ćemo ponovo biti gladni za spektaklom.

Robi nije propustio ni da se odmah posle koncerta obrati na Twitter-u, porukom u kojoj i sam priznaje da ne zna šta je očekivao u Beogradu. Publika u Beogradu je očekivala to što je sinoć i dobila – „no regrats“. Robi je odmah posle koncerta na Ušću otišao u Grčku, jer on je, ipak, „glavni točak“ ogromne mašinerije, koja radi „kao sat“. Tamo ima dva dana za „odmor“ a onda ga u subotu čeka nastup na „Rockwave festivalu“ u Atini.

I tu će laskati publici, izvesti devojku na binu, poljubiti je, ući u publiku i napraviti nekoliko „selfija“, obećati im kako će se brzo vratiti… I tako u krug. Jer, to je život velikih svetskih zvezda, čija blizina u nama neizostavno budi uzbuđenje.

Uređuje: Nada Mandić