Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Robi Vilijams, ali i Tom Novy i druga iznenađenja

Robi Vilijams, ali i Tom Novy i druga iznenađenja

Nemački hitmejker i kultni voditelj MTV Dancefloor Chart emisije Tom Novy, prihvatio je poziv da nastupi na Ušću posle koncerta Robija Vilijamsa u okviru velike Get EXcITed žurke!

U duhu čuvenog Robijevog hita „Rock DJ“, velika proslava posle koncerta na Ušću sadržaće neke od najsvežijih house numera danas, ali i klasičnih Novijevih hitova „Your Body“, „Now or Never“, „I Rock“, „Without Your Love“, „Superstar“ i brojnih drugih singlova sa vrha svetskih dens lista, a za DJ pultom naći će se i grčki house majstor George Tsilipakos!

Više od 100 minuta audio-vizuelnog spektakla

Koncert Robija Vilijamsa počinje u 21.30, a kako najavljuje pevačev menadžement planirana je set lista sa ovogodišnje turneje sa više od 100 minuta apsolutnog audio-vizuelnog spektakla, sa čak 20 članova Robijevog pratećeg benda na sceni!

Mnogo muzičara na sceni pojaviće se već od 20.00 tokom pravog zagrevanja za Robijev koncert, a umesto klasične predgrupe, najveće uzbuđenje pred Exit Avanturu doneće istoimeni segment uživo!

Jedan od najtražnijih cover bendova u regionu Perpetum Mobile, koji su već zagrevali zvezde kao što su CeeLo Green i Jamiroquai, izvodiće najveće hitove ovogodišnjih izvođača Exit i Sea Dance festivala, kao što su Faithless, Emeli Sande, The Prodigy, Manu Chao, John Newman, Capital Cities, Milky Chance, Clean Bandit i drugi.

Specijalni gosti Exit Avantura Live, muzičkog zagrevanja za Robijev koncert na Ušću, biće i naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji Bojana Stamenov, te finalisti regionalnog X Factora!

Robi Vilijams, ali i Tom Novy i druga iznenađenja

Za sam kraj Exit Avantura Live segmenta čuva se specijalno iznenađenje, kratki nastup jedne svetske muzičke senzacije, koja će izvesti obradu jednog od najvećih hitova ovogodišnjih hedlajnera Sea Dance festivala!

Za samo sedam dana na beogradskom Ušću, 17. juna, svetska muzička ikona Robi Vilijams, održaće koncert decenije, a pripreme za ovaj muzički spektakl u završnoj su fazi.

Nove ulaznice za tribine u prodaji

Ulaznice za koncert decenije 17. juna na Ušću, prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama za Parter B od 3.990 i Parter A od 4.990 RSD.

Ulaznice za tribine koštaju 6.990 RSD, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok je Gold Fan Pit pred apsolutnom rasprodajom i košta 8.990 RSD. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000 RSD, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 RSD i rezerviše se grupno za šest do 12 osoba. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.