Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » S.A.R.S.: Mini koncert u Sremskoj
S.A.R.S.

S.A.R.S.: Mini koncert u Sremskoj

U utorak, 30. juna od 18.00, ispred Dallas Music Shop-a (Sremska 2) S.A.R.S. će održati mini akustični koncert za sve koji su bili na njihovom koncertu ili ga slučajno propustili.

Ovim nastupom S.A.R.S. će pokušati i pridobije nove fanove, a posle koncerta potpisivaće najnoviji CD „Proleće“ ali i live izdanje „Mir i ljubav“.

Ovaj novi, peti studijski album „Proleće“, u izdanju Lampshade Media i Dallas Records, objavljen je na zvaničnom YouTube kanalu grupe neposredno posle beogradskog koncerta, a, kada je proleće i kalendarski stiglo, izašao je na Deezer-u a od sada može da se nađe i na disku. Za dž

Bez predaha

Kako su započeli 2015. godinu, S.A.R.S. je tako i nastavljaju – bez predaha i punom snagom. Posle „live“ kolekcije „Mir i ljubav“, trijumfalnog koncerta u prepunoj Hali sportova na Novom Beogradu, leto je pravo vreme za promociju „Proleća“.

– Novi album smo dosta brzo objavili u odnosu na prošli, a pogotovo live album. Imali smo gotove pesme i nismo hteli više da čekamo. U studiju je sve išlo glatko i album smo vrlo brzo završili – kaže frontmen Žarko Kovačević Žare.

Osim Straight Jackin-a, koji gostuje u već poznatom, naslovnom singlu, provereni saradnici S.A.R.S-a koji se pojavljuju na ovom albumu su Dialup Lama, u pesmama „Ostrvo pusto“ i „Murija“, kao i frontmen sastava Brkovi, Shamso 69, u numeri „Ljubomora“. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.