Naslovna » Izlasci » Film » „Svita“ na velikom platnu!
Svita

„Svita“ na velikom platnu!

Filmska verzija nagrađivane televizijske serije „Svita“ sa originalnom glumačkom postavom prikazuje se u domaćim bioskopima.

Holivudska zvezda Vinsent Čejs (Grenier), zajedno sa svojim bratom i drugarima, Erikom (Connolly), Turtlom (Ferrara) i Džonijem (Dillon), vraća se i ponovo posluje sa super-agentom Arijem Goldom (Piven).

Društvo ima neke nove ambicije, ali su i dalje povezani kao i pre, što se najbolje vidi dok krstare jedinstvenim i vrlo živopisnim svetom Holivuda.

Momci iz Kvinsa

Da podsetimo, „Svita“ je drama ali i komedija koja se prikazivala punih osam sezona, a poslednja epizoda emitovana je 2011. godine. Scenario je pisao Dag Elin, o mladom glumcu u usponu, Vinsentu, njegovom bratu i dvojici prijatelja.

Popularni Mark Volberg i Stiven Levison bili su izvršni producenti, a priča je bazirana na Volbergovim počecima u Holivudu. Serija je bila zanimljiva i zbog toga što su se skoro u svakoj epizodi u sporednim ulogama pojavljivale stvarne filmske zvezde. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Entourage. Dužina trajanja filma: 104 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: komedija. Uloge: Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara. Reditelj: Doug Ellin.

https://youtu.be/lisTaRpQSr4