Naslovna » Izlasci » Film » Terminator iz 1984. godine u bioskopima Cineplexx
Terminator (1984)

Terminator iz 1984. godine u bioskopima Cineplexx

U subotu, 27. juna od 20.30, samo u bioskopima Cineplexx Delta City i Ušće SC biće održana ekskluzivna projekcija filma „Terminator“ iz 1984. godine.

Ovo će biti jedinstvena prilika da posle tri decenije ponovo vidite Saru Konor i Kajla Riza na velikom platnu, i da se podsetite kako je sve počelo.

Karte su u prodaji.

He is back!

U postapokaliptičnoj 2029. godini roboti sa veštačkom inteligencijom nastoje da istrebe ostatke ljudske vrste. Dva bića iz tog perioda putuju nazad kroz vreme u 1984. godinu. Jedan je Terminator, kiborg ubica programiran da pronađe i ubije Saru Konor, a drugi je Kajl Riz, iskusni borac ljudskog Pokreta otpora poslat da je zaštiti.

Pošto ubije dve Sare Konor pronađene u telefonskom imeniku, Terminator pronalazi svoju metu u noćnom klubu, ali je Kajl spašava i njih dvoje beže iz grada. Vremenski paradoks nastaje u trenutku kada se Sara Konor i Kajl Riz zaljube, što dovodi do začeća budućeg komandanta ljudskih snaga. Kajl Riz na kraju gubi borbu sa Terminatorom, ali Sara uspeva da pobedi.

Arnold Švarceneger je poslednjih 20 godina sinonim za Terminatora, dok su se rame uz rame sa njim u prvom delu našli i glumci Linda Hamilton, Majkl Bin, Lens Henriksen, Pol Vinfrid i drugi. Uprkos niskom budžetu i niskim očekivanjima, ovo naučno-fantastično ostvarenje u režiji Džejmsa Kamerona je ostvarilo veliki uspeh, što je doprinelo da se franšiza nastavi. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.