Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Treći humanitarni bazar u OŠ „Veljko Dugošević“
Prolećni bazar u OŠ "Veljko Dugošević"

Treći humanitarni bazar u OŠ „Veljko Dugošević“

Učenici, nastavnici i roditelji OŠ „Veljko Dugošević“ zajedno nastavljaju akciju „Zvezdara za Ninu“. Treći Prolećni bazar biće održan u subotu, 6. juna od 10.00.

U dvorištu škole, u ulici Milana Rakića 41, biće organizovana prodajna izložba dečjih rukotvorina, sportske, muzičke i druge aktivnosti. Prihod od ulaznica bogato osmišljene humanitarne akcije namenjen je lečenju petnaestogodišnje Nine Spremović, obolele od akutne monoblastne leukemije za čiji nastavak lečenja u inostranstvu je potrebno 135.000 evra.

Ovogodišnji prolećni bazar su pomogli: GO Zvezdara, SC „Olimp“, Fitnes centar Korpo, Frikom, Jamnica, Jafa Crvenka, Škola stranih jezika „Livingston“, Kreativni centar, Agencija MPG Beograd, Agencija Blok and Rol i Štamparija Bast.

Škola „Veljko Dugošević“ je od prvog dana uz Ninu Spremović. U Pan teatru 25. maja učenici su održali humanitarni koncert, a u školi je postavljena kutija za prikupljanje novca.

Prolećni bazar sada je već tradicionalna manifestacija koju zajedno pripremaju učenici, roditelji i nastavnici. Pre dve godine prihod je bio namenjen deci iz Prihvatilišta Beograd, a 2014. ugroženima u poplavama. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.