Naslovna » Izlasci » Film » „U mojoj glavi“ premijerno 14. juna
U mojoj glavi

„U mojoj glavi“ premijerno 14. juna

Animirani film „U mojoj glavi“ premijerno će biti prikazan u nedelju, 14. juna od 18.00 u bioskopu Cineplexx Delta City (dan ranije u Novom Sadu).

Da li ste se ikad zapitali šta se događa u nečijoj glavi? Dizni-Piksarov originalni novi film „U mojoj glavi“ daje odgovor na to pitanje.

Smešteni u bazi, kontrolnom centru unutar uma 11-godišnje Rajli, pet emocija vredno rade, a predvode ih optimista Radost, čija je misija da se postara da Rajli bude srećna. Strah se brine o bezbednosti, Bes se stara o tome da sve bude pošteno, a Gađenje sprečava Rajli da se otruje – i fizički i društveno. Tuga nije tačno sigurna šta je njena uloga, a iskreno, nisu ni ostali.

Kad se Rajlina porodica preseli u strašni novi grad, emocije se bacaju na posao, spremne da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promenu. Ali kad se Radost i Tuga slučajno nađu u dalekim sferama Rajlinog uma – odnoseći i neke od važnih uspomena s njima – Strah, Bes i Gađenje, nevoljno će postati vođe.

Radost i Tuga moraju da prođu kroz nepoznata mesta – Dugotrajno pamćenje, Zemlju mašte, Apstraktne misli i Fabriku snova – u očajničkom pokušaju da se vrate do baze i do Rajli.

Originalni naslov: Inside Out. U bioskopima: od 18. juna. Tech: Sinhronizovano, 2D i 3D. Žanr: animirani. Trajanje: 102 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Reditelj: Pete Docter. Scenario: Pete Docter, Meg LeFauve, Josh Cooley. Režija sinhronizacije: Jana Maričić. Glasovi (srpski): Andrijana Oliverić (Radost), Zlata Numanagić (Tuga), Branislav Lečić (Bes), Zoran Ćosić (Bing Bong), Jelena Gavrilović (Gađenje), Vladimir Nićiforović (Strah), Hristina Popović (Mama), Stefan Kapičić (Tata), Anđela Alavirević (Rajli) i drugi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.