Naslovna » Izlasci » Sport » Urban Fitness trening, 7. juna na Kalemegdanu
Urban Fitness Kalemegdan (foto: Aleksandar Dmitrović)
Urban Fitness Kalemegdan (foto: Aleksandar Dmitrović)

Urban Fitness trening, 7. juna na Kalemegdanu

I ovog vikenda Reebok Urban Fitness osvaja atipične lokacije Beograda i pruža neponovljivo fitness iskustvo za sve koji žele da pomere granice izdržljivosti i postanu mentalno i fizički bolja verzija sebe.

Treći po redu Reebok Urban Fitness trening biće održan u nedelju, 7. juna na Kalemegdanu, Gornji grad (u blizini Pobednika), a novi izazov za brojne vežbače osmisliće Jasmina Aleksandrov, Reebok brend ambasador i osnivač Urban Fitness programa vežbi.Za dž

Trening počinje u 10.30, a prijavljivanje je moguće preko FB aplikacije „Reebok Urban Fitness treninzi“ na Facebook strani: www.facebook.com/djaksportskaoprema.

Urban Fitness koncept podrazumeva vrlo kratke, ali intezivne vežbe, a po rečima Jasmine Aleksandrov odluka da vežbate je prvi korak ka cilju, a posle toga ceo Beograd može biti vaše mesto za trening.

– Imali smo mnogo dobru atmosferu na prethodna dva treninga tako da verujem da ćemo i na ovom treningu doživeti jedno potpuno novo fitness iskustvo. Nije dovoljno fokusirati se samo na snagu ili kondiciju. Svima nama potrebni su funkcionalni treninzi koji su kombinacija trčanja i vežbi – kardio recept za snagu, energiju i idealnu liniju – objašnjava Jasmina Aleksandrov i poziva sve ljubitelje fitnesa da joj se pridruže u nedelju na Kalemegdanu. (danubeogradu.rs)