Naslovna » BG svaštara » Drugi pišu » Uskoro: Akva park „Holivudlend“ na Ledinama
Akva park Holivudlend

Uskoro: Akva park „Holivudlend“ na Ledinama

Nova zabava na vodi u Beogradu: najavljeno je da će za mesec dana biti otvoren akva park „Holivudlend“ na Ledinama.

Uz bazen sa vrtlozima, mini barovima i toboganima Beograđani i gosti srpske prestonice moći će da uživaju i na otvorenim kupalištima i đakuzijima na krovu nove građevine.

Uz restoran „Inter Holivud“ koji je poznat po venčanjima i velikim žurkama na dva hektara placa završava se gradnja deset bazena, dva đakuzija, sedam barova i restorana.

Pre godinu dana počela je gradnja prvog zatvorenog akva parka u Beogradu koji će leti moći da primi do 1.500 posetilaca a zimi do 700, kaže za Večernje novosti vlasnik Milinko Nešović.

Avantura će počinjati već sa 200 metara visine, odakle će toboganom posetioci moći tek na kratko da napuste okrilje zatvorenog dela, a zatim ih ponovo spust vraća pod kupolu vodene oaze. Kružnim putem ih vodi do „pećine“ od 100 kvadrata ili se pak mogu odlučiti na bazen od 35 metara dužine sa brzacima.

Najmlađi će svoju zabavu pronaći kraj manjeg bazena, a predah od vratolomija će ih čekati uz vodeni šank.

Neće izostati ni sunčanje ukoliko se produži podzemnim prolazom od krova novog hotela gde posetioce očekuju jop jedan bazen i đakuzi.

Vest koju su objavile novosti.rs da se otvara još jedan vodena oaza u Beogradu nije obradovala samo kupače, već i one kojima treba sezonski, ali i stalni posao. Kako kaže Nešović, u akva-parku biće otvoreno novih 50 radnih mesta za mlade ljude.

Novije informacije

Samo nedelju dana posle objavljivanja ove vesti, Gradska građevinska inspekcija zapečatila je ovo gradilište, jer je utvrđeno da vlasnik Milinko Nešović nema potrebne dozvole za gradnju akva parka. „Politika“ piše da o skoro završenom akva parku uskoro odlučuje Sekretarijat za legalizaciju objekata.

***

U leto 2016. „Holivudlend“ (Aqua Park Hollywoodland) je otvoren i radi. Prvi akva park na teritoriji Beograda sastoji se od velikog broja zatvorenih i otvorenih bazena kao i mnoštvom tobogana, veselih tuševa, masažera i đakuzija. U sklopu centra nalazi se veliki broj restorana domaće i internacionalne kuhinje. Akva park je otvoren svakog dana od 10.00 do 22.00. Cena ulaznice je 800 RSD za odrasle i 600 RSD za decu – radnim danima, tj. 1200 RSD za odrasle i 800 RSD za decu – vikendom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.