Naslovna » BG špijun » Belgrade Banging na EXIT Dance Areni u petak!
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Banging na EXIT Dance Areni u petak!

Na Exit Dance Areni ove godine predstaviće se i najbolji party brend u Srbiji – Belgrade Banging.

Ovog petka, 10. jula, na Dance Areni će prvi put nastupiti najbolji di-džej na svetu, Hardwell, kao i Oliver Heldens, Kill The Buzz, Kolsch i Gil Glaze. Najpopulaniji stage elektronske muzike ove godine dočekuje i zvezde kao što su Martin Garrix, Dixon, Letfield, Tale of us i mnoge druge.

Belgrade Banging će iste večeri predstaviti rezident di-džej Erick Kasell, od 23.00. Posle manje od dve godine postojanja, Belgrade Banging je postigao ovaj veliki uspeh i potvrdu svog kvaliteta.

Ovaj party brend je postao jedna od top destinacija noćnog provoda svojim inovativnim i kreativnim stilom. Belgrade Banging je uspeo da dovede u Beograd najbolji klub u svetu „Space Ibiza“ u sklopu svetske party turnere i na taj način pružio domaćoj publici nešto potpuno drugačije.

Na Belgrade Banging događajima nastupali su najbolji domaći di-džejevi, ali i svetski poznata imena kao što su StadiumX i Jewelz&Sparks. Zalagajući se za razvoj domaće scene i podizanje klabinga na jedan viši, kulturni nivo, Belgrade Banging je kroz svoje događaje stvorio jedinstven doživljaj koji spaja umetnost, tehnologiju, muziku i ljude.

Kasell

Erick Kasell je producent i DJ iz Beograda koji se u proteklih šest godina intenzivno bavi muzikom. Zaljubio se u progressive i big room house zvuk, po kome je postao dobro poznat na domaćoj sceni, a dalje otkrivajući i radeći na sebi rodila se i nova ljubav – tech house. Pokazao je izuzetan talenat kao DJ, a kao producent većinu svog slobodnog vremena posvećuje radu u sopstvenom studiju.

Do sada je sa svojim mash-up-ovima i edit-ima privukao pažnju velikih imena kao što su Afrojack, Deniz Koyu, Thomas Gold, Dannic, Ryan Marciano, Sunnery James, Max Vangelli i mnogih drugih koji su u svojim live setovima i radio show-ovima podržali njegov talenat. Kroz dosadašnju karijeru, imao je priliku da DJ pult deli sa kolegama StadiumX, The Beatshakers, Cavin Viviano i brojnim drugim domaćim imenima.

U 2015. godini zabeležio je i svoj prvi festivalski nastup, na Serbia Color Festivalu. Ovog leta nastupa na Banging Summer Areni, egzotičnoj open air destinaciji koja svake nedelje okuplja 2000 ljudi i različite žanrove elektronske muzike u Savamali.

Zajedno sa svetskim zvezdama, Belgrade Banging najavljuje pravi spektakl.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.