Naslovna » Izlasci » Festivali » Belgrade Beer Fest 2015: Rundek Cargo Trio
Belgrade Beer Fest: Rundek Cargo Trio

Belgrade Beer Fest 2015: Rundek Cargo Trio

Oko mesec i po dana nas deli do početka ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a i lista glavnih izvođača se ubrzano popunjava.

U subotu, 21. avgusta, posetioce očekuje veliki koncert jednog od najboljih bendova iz regiona – na Ušću nastupa Rundek Cargo Trio.

Ljubimac ovdašnje publike Darko Rundek, u pratnji violinistkinje Isabel Katala i multinstrumentaliste Dušana Vranića za ovu priliku, po sopstvenim rečima, priprema poseban koncert dinamičnog repertoara.

Nastup na velikoj bini Belgrade Beer Fest-a obuhvatiće najveće hitove iz gotovo četdeset godina duge Rundekove karijere, tako da publika na Ušću može da očekuje jedinstveni događaj.

Autor hitova „Ena“, „Uzalud pitaš“, „Šal od svile“ koji su postali klasici rokenrola, kaže da se uvek raduje koncertima na Ušću, i poziva publiku Srbije i regiona da se i ovog avgusta okupe na najmasovnijem festivalu u ovom delu Evrope.

Hedlajneri

Podsećamo da će se 13. Belgrade Beer Fest održati od 19. do 23. avgusta na Ušću, a do sada potvrđeni hedlajneri su Riblja čorba i DJ Roger Sanchez koji će nastupiti prvog dana, Rundek Cargo Trio, čiji će se koncert održati u subotu, 21. avgusta, kao i Kiki Lesendrić & Piloti čiji nastup nas očekuje poslednje večeri festivala.

Ovo je samo deo programa koji se sprema za avgust, tako da uskoro slede najave novih, velikih koncerata koji vas očekuju na Ušću. (danubeogradu.rs)

Belgrade Beer Fest - Darko Rundek

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.