Naslovna » Turizam » Besplatno krstarenje rekama do 1. novembra
Besplatno krstarenje beogradskim rekama

Besplatno krstarenje rekama do 1. novembra

Besplatno krstarenje beogradskim rekama, svakog ponedeljka, srede i petka od 18.00, organizovaće Jahting klub „Kej“ u saradnji sa gradskim Sekretarijatom za privredu i Turističkom organizacijom Beograda.

Beograđani i gosti mogu da krstare za džabe Dunavom i Savom do 1. novembra. Tokom krstarenja građani će biti u prilici da vide Konjsko ostrvo, ušće Save u Dunav, deo Velikog ratnog ostrva, sportski centar „Milan Gale Muškatirović“, Kulu Nebojša, Kalemegdan, Brankov most…Za dž

Cilj krstarenja je upoznavanje grada sa reke, njegove istorije i kulture, o kojoj će posetioci jahting kluba „Kej“ moći da čuju od profesionalnog vodiča na srpskom i engleskom jeziku. Besplatno krstarenje omogućava da se Beograd vidi iz drugačijeg ugla.

Maršuta krstarenja: Jahting klub „Kej“ – Konjsko ostrvo – Ušće (srećna bova) – deo Ratnog ostrva – SC „25.maj“ – Kula Nebojša – Kalemegdan – Pristanište JRB – Brankov most – Pogled na Savske mostove – Muzej savremene umetnosti – Akvatorijum – Rečna flotila – Jahting klub „Kej“. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.