Naslovna » Izlasci » Film » „Fantastična 4“ od 6. avgusta u bioskopima
Fantastična 4

„Fantastična 4“ od 6. avgusta u bioskopima

Nova „Fantastična 4“ od 6. avgusta prikazivaće se u domaćim bioskopima.

Spektakularna ekranizacija studija 20th Century Fox je priča o nastanku ove grupe superheroja. Ovoga puta – novi je reditelj, novi scenaristi i novi glumci.

Mlade naučnike koji menjaju svoje fizičko stanje na neverovatan način kada se teleportuju u udaljen i opasan svet, igraju Majls Teler (Gospodin Fantastični), Kejt Mara (Nevidljiva žena), Majkl B. Džordan (Čovek Baklja) i Džejmi Bel (Stvor). Ujedinjeni, ovi neobični heroji moraće da spasu Zemlju od bivšeg prijatelja koji je od jednom postao opaki neprijatelj.

Reditelj novog filma „Fantastična 4“ je Džoš Trenk, koji je pažnju na sebe skrenuo filmom „Hronike“ iz 2012. godine, dok je scenario napisao Sajmon Kinberg, poznat po filmovima „X-men: Dani buduće prošlosti“, „Šerlok Holms“ i „Gospodin i gospođa Smit“.

U utorak, 4. avgusta od 20.45, biće upriličena specijalna beogradska projekcija filma na platou ispred Radisson Blu Old Mill hotela (Bulevar vojvode Mišića 15). U slučaju lošeg vremena, projekcija će biti organizovana unutar hotela. (danubeogradu.rs)

» Podelili smo besplatne ulaznice za premijeru! Hvala na velikom interesovanju!

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.