Naslovna » Izlasci » Film » Filmstreet: „Kraljica“ na Tašu
Filmstreet: Kraljica

Filmstreet: „Kraljica“ na Tašu

Filmstreet nastavlja svoje putovanje projekcijom filma „Kraljica“ u petak, 17. jula od 20.30, na Tašmajdanu.

Već petu godinu, zahvaljujući saradnji sa Indijskom ambasadom, Filmstreet donosi duh Indije na ulice Beograda, tačnije u Tašmajdanski park. Ovog puta, biće predstavljen jedan od najgledanijih bolivudskih ostvarenja protekle godine, film „Kraljica“ (Queen; trajanje: 146 minuta).Za dž

Moderna priča o Rani, devojci koja odlučuje da otputuje na planirani medeni mesec u Pariz pošto ju je verenik ostavio potpuno se uklapa u ovogodišnju Filmstreet posvetu gradu svetlosti, Ajfelovog tornja i Trijumfalne kapije.

Film je osim ogromne gledanosti dobio i nekoliko najznačajnijih nacionalnih filmskih nagrada, pre svih za najbolji film i najbolju žensku ulogu koju tumači jedna od najpoznatijih mladih indijskih glumica, Kangana Ranu.

Mlada glumica takođe slovi za jednu od najelegantnijih i stilizovanijih glumica Bolivuda, čija je filmska produkcija apsolutni svetski lider po prodaji bioskopskih ulaznica i snimljenih filmova u jednoj godini. U Bolivudu se godišnje snimi čak četiri puta više filmova nego u Holivudu, dok je prodaja ulaznica „samo“ duplo veća.

Posetite Bolivud u Tašmajdanskom parku! (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.