Naslovna » Izlasci » Film » „Gradovi na papiru“ u bioskopima od 23. jula
Gradovi na papiru

„Gradovi na papiru“ u bioskopima od 23. jula

Misteriozna avantura „Gradovi na papiru“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od 23. jula.

Svi oni koji su prošle godine tiho plakali u bioskopima zbog filma „Krive su zvezde“, urađenom po istoimenom bestseleru Džona Grina, mogu da odlože maramice! Iako su „Gradovi na papiru“ filmska adaptacija još jedne njegove hit knjige, fanovima maramice neće biti potrebne. Glavni junaci Net Vulf i Kara Delevinj izmamiće osmehe, jer film veliča ljubav i prijateljstvo.

„Gradovi na papiru“ predstavljaju modernu priču u čijem središtu se nalaze Kventin (Net Vulf) i njegova zagonetna komšinica, Margo (Kara Delevinj), koja toliko voli misterije da i sama postaje jedna.

Svakom se dogodi čudo

Kventin Džejkobson je inteligentan, odan prijatelj i romantičar. On ima sedamnaest godina i na završnoj je godini srednje škole. Kventin smatra da se svakom dogodi čudo u životu, a njegovo se dogodilo kada je imao devet godina – kada se Margo Rot Spigelman doselila u komšiluk.

Jedne noći, samo nekoliko nedelja pre mature, Margo se pojavljuje na Kventinovom prozoru i vodi ga u tajanstvenu avanturu, koja je za Kventina određeni signal da će obnoviti prijateljstvo, a možda i nešto više? On zna da će se njegov život promeniti. I menja se. Sledećeg jutra, Margo je nestala.

Kventin počinje da pronalazi tragove, naizgled ostavljene samo za njega, tragove o tome gde je otišla i zašto je otišla. Rešavajući ove misteriju, započinje još jednu avanturu. Sa svojim prijateljima, Benom i Radarom, i sa svojim novim prijateljicama, Lejsi i Anđelom, krenuće na put da traži Margo.

Tokom razrešavanja misterije, glavni junaci otkrivaju pravo značenje prijateljstva i složenost enigme zvane Margo. (danubeogradu.rs)

Ko je Kara Delevinj

Kara Delevinj ima 22 godine i jedna je od najprepoznatljivijih lica na svetu. Pored ogromnog uspeha u svetu mode, ona počinje da gradi uzbudljivu glumačku karijeru.

Obožava knjige Džona Grina, a o svom prvom filmu „Gradovi na papiru“ rekla je:
– Mislila sam da neću dobiti ulogu. To je uloga iz mojih snova. Margo i ja imamo mnogo toga zajedničkog. Želim da nastavim da igram jake ženske likove. Želim da budem jak uzor za devojčice. Volela bih da igram serijskog ubicu, poput Šarliz Teron u filmu „Čudovište“. Volela bih da uradim film sa Kventinom Tarantinom.

Koliko je ozbiljna u nameri da zameni manekensku karijeru glumačkom, svedoči činjenica da će njeni brojni fanovi do kraja godine biti u prilici da je gledaju u čak pet filmova! (danubeogradu.rs)

Gradovi na papiru - Kara Delevinj
Kara Delevinj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.