Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert benda Kristali na Zidiću
Kristali (foto: Nemanja Đorđević)
Kristali (foto: Nemanja Đorđević)

Koncert benda Kristali na Zidiću

U nastavku serijala besplatnih koncerata „Na Zidiću“, publika će u petak, 31. jula od 20.00, imati priliku da čuje sastav Kristali.

Do sada iza sebe imaju četiri studijska albuma: „Kristali“ (1994), „Dolina ljubavi“ (1997), „Sve što dolazi“ (2001) i „Samo bluz“ (2013), kao i jedan „live“ album – Live@Studio 6 (2004).

U junu prošle godine bend je singlom „Divan dan“ najavio izlazak novog albuma.

– Na albumu se radi, polako dobija oblik. To su sveže melodije i sigurno će album biti drugačiji od prošlih jer nije zanimljivo ponavljati se – kaže Dejan Gvozden, frontmen Kristala.

Zadovoljstvo

I dalje prepuni pozitivnih utisaka sa koncerta u Domu omladine Beograda, kojim su u oktobru prošle godine proslavili dvadesetogodišnjicu svog postojanja, članovi benda očekuju da će i ovaj nastup, u sklopu koncertne promocije novog materijala, publika dobro prihvatiti.

– Velika je razlika između malih (klupskih) svirki i velikih bina, ali svaka ima svoja zadovoljstva. Naša želja je da što više sviramo, jer to je ono zbog čega postojimo. Sviraćemo sve najbolje stvari, to će u stvari biti jedan opušteni susret sa fanovima! Koncerti na Zidiću su super, rokenrol treba da siđe na ulice – rekao je Gvozden.

Frontmen Kristala je kratko prokomentarisao i stanje na domaćoj sceni danas, s obzirom na dug staž ovog popularnog domaćeg benda:

– U trenutnoj situaciji uspeh je to što uopšte ima novih bendova! (danubeogradu.rs)

Dejan Gvozden, Kristali

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.