Naslovna » BG servis » Otvoren Bulevar vojvode Stepe
Bulevar vojvode Stepe

Otvoren Bulevar vojvode Stepe

Posle godinu dana radova Bulevar vojvode Stepe otvoren je. Rekonstrukcija je završena a saobraćajnica može da se koristi.

Od Trošarine do Autokomande redovan autobuski saobraćaj počeće u subotu ujutru, a tramvaji će početi da prevoze putnike ovom trasom od sledeće nedelje, jer nadležni iz GSP Beograd moraju da testiraju šine i kontaktnu mrežu.

Radnici iz „Zelenila“ uredili su četrdesetak lokacija; sređene su zelene površine, okolna igrališta i staze oko crkve, postavljene su i česme. Redovno stanje u ovom delu grada uskoro će biti potpuno vraćeno u normalu.

U Bulevaru je sada 262 parking mesta i četrnaest stajališta.

Kad je reč o vlasnicima lokala koji su pretpreli štetu zbog zatvaranja ulice, gradski menadžer je angažovan da se tokom ove i sledeće godine za njih „pronađu olakšice“.

Greške…

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da će staza za slepe i slabovide, koja je loše uređena, u narednom periodu biti dodatno popravljena.

Takođe, podloga dečjeg parka ukrašena je crtežima i slovima, ali su neka slova „napisana“ naopako, kao u ogledalu.

Bulevar vojvode Stepe

Nove rekonstrukcije

U oktobru se očekuje tender za izvođača radova za rekonstrukciju Trga Slavija i Bulevara oslobođenja.

Gradska vlada najavljuje da će se „raditi drugačije“, tj. da Grad ima bolje ugovore sa izvođačima radova i kontrolu u toku radova. Cilj je da budu rekonstruisane sve ulice u kojima se nalaze stare tramvajske šine, pa se očekuju i radovi u Ruzveltovoj i 27. marta. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.