Naslovna » Izlasci » Film » Pikseli: Premijera 22. jula
Pikseli

Pikseli: Premijera 22. jula

Premijera filma „Pikseli“, naučno-fantastične komedije sa fenomenalnom glumačkom ekipom, zakazana je za sredu, 22. jul od 20.00, na velikom platnu bioskopa Cineplexx Ušće SC.

Kao klinci, osamdesetih godina prošlog veka, Sam Brener, Vil Kuper, Ludlov Lamonsof i Edi Plant hiljadu puta su spašavali svet – ali u video igricama koje su plaćali 25 centi po igri. Sada će, ipak, morati da spasu svet u „stvarnom životu“.

U akcionoj komediji „Pikseli“, nakon što intergalatički vanzemaljci potpuno pogrešno protumače primere arkadnih video igara kao objavu rata, oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade.

Američki predsednik Kuper prisiljen je da pozove svoje stare prijatelje, a ujedno i stručnjake u video igrama kako bi pokušali da spasu svet pre nego što ga unište Pak-Men, Donki Kong, Galaga, Stonoga i Spejs Inavejders.

U njihovoj borbi pridružiće im se i poručnica Violet Van Paten, specijalista za nabavku jedinstvenih oružja kakva su igračima potrebna da bi porazili vanzemaljce. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Pixels. Dužina trajanja filma: 101 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: komedija, avantura, naučna-fantastika. Uloge: Adam Sandler, Michelle Monaghan, Kevin James, Peter Dinklage. Reditelj: Chris Columbus.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.