Naslovna » Izlasci » Film » „Roger Waters: The Wall“ u bioskopima Cineplexx
Roger Waters: The Wall

„Roger Waters: The Wall“ u bioskopima Cineplexx

Ekskluzivno prikazivanje koncertnog filma „Roger Waters: The Wall“ planirano je za 29. septembar od 20.00 samo u bioskopima Cineplexx Ušće SC, Delta City i Kragujevac Plaza.

Najveća svetska turneja u istoriji koju je priredio Rodžer Voters, na bioskopsko platno stiže kao revolucionarni koncertni film, čiji scenario i režiju potpisuju Voters i Šon Evans.

Zasnovan na legendarnom albumu, Votersov „The Wall“ se može predstaviti kao audio-vizuelno remek delo koje zaslepljuje čula u kombinaciji sa intenzivnim ličnim putovanjem u kome se umetnik suočava sa gubitkom koji je doživeo prilikom rata.

Rodžer Voters je kompozitor, tekstopisac i suosnivač kultnog benda Pink Floyd, koji je redizajnirao i podigao šou „The Wall” na još viši nivo. Kreirao je vrhunski događaj sa jedinstvenim doživljajem za publiku, bez obzira odakle se gleda, i stvorio produkciju koja prevazilazi sve do sada već viđeno na sceni.

Posle filma, svi gledaoci će imati priliku da uživaju u specijalnom prilogu gde Rodžer Voters, zajedno sa kolegom iz benda Pink Floyd Nikom Mejsonom, odgovara na pitanja obožavalaca iz celog sveta.

Karte za ekskluzivnu projekciju filma „Roger Waters: The Wall“ su u pretprodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx i mogu se kupiti po specijalnoj ceni od 950 RSD za projekcije u Beogradu, odnosno 750 RSD za projekciju u Kragujevcu. Promotivna cena ulaznice će važiti do 31. jula. (danubeogradu.rs)

https://youtu.be/atASMmNLxRA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.