Naslovna » Izlasci » Film » „Tajne Vatikana“ od 30. jula u bioskopima
Tajne Vatikana

„Tajne Vatikana“ od 30. jula u bioskopima

Borba između dobra i zla biće viđena još jednom u filmu „Tajne Vatikana“ koji će se prikazivati u bioskopima od 30. jula.

Horor filmovi doživljaju novu „mladost“ pojavom kvalitetnih naslova u poslednjih nekoliko godina. Još jedno ostvarenje od kojeg se očekuje mnogo je film „Tajne Vatikana“ koji se oslanja se na klasičan koncept da ljude zaposedaju demoni, ali na nov način prikazuje antihrista.

Reditelj Mark Neveldin ističe da je oduvek želeo da snimi ovaj film koji se oslanja na natprirodno, ali ne odstupa od premise „borba između dobra i zla“.

Realistično

– Odmah sam prihvatio ovaj film. Ideja gde se bore najbolje i najgore otvara mnoge mogućnosti za kreativnost i upravo to sam želeo da uradim – ističe Neveldin.

Da bi priča bila što realističnija ona se oslanja na emotivne odnose u porodici što je najveće odstupanje od horor žanra.

– Nema odsecanja glava, nema prskanja krvlju, niti zabadanja noževa. Način na koji želimo da uplašimo publiku nije „na prepad“ već na realističan prikaz događaja – objašnjava Neveldin.

Ekipu filma „Tajne Vatikana“ čine Majkl Penja, Ketlin Robertson i Olivija Dadli. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: The Vatican Tapes. Dužina trajanja filma: 91 minuta. Država i godina: SAD, 2014. Žanr: horor, triler. Uloge: Olivia Taylor Dudley, Michael Peña, Djimon Hounsou, Dougray Scott. Reditelj: Mark Neveldine.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.