Naslovna » Izlasci » Festivali » Techno Drive: Letnji tehno maraton na Makišu
Techno Drive

Techno Drive: Letnji tehno maraton na Makišu

U subotu, 25. jula od 18.00, „Route 011“ organizuje jednodnevni festival Techno Drive na Makišu (Obrenovački drum broj 75).

U letnjoj muzičkoj oazi na Makišu, novom festivalskom prostoru nadomak Savskog jezera, ljubitelji elektronske muzike moći će da uživaju u dvadesetočasovnom tehno maratonu.

Prvi Techno Drive uveličaće veteran beogradske tehno scene Boža Podunavac, internacionalno poznati producent i DJ Dejan Milićević, kao i Speedy, mladi beogradski DJ i producent, koji je za kratko vreme osvojio domaću tehno publiku.

Gost iz Italije

Pored domaćih veterana i mlađih snaga, na sceni će se naći i specijalni gost iz Italije Jacopo Ferrari.

Njegove trake se puštaju u najboljim klubovima širom sveta i jedan je od najperspektivnijih DJ-eva i producenata na italijanskoj sceni. Istakao se 2012. godine, kada je, posle odličnih kritika DJ-eva poput John-a Aquaviva-e i Pirupa-e, pet puta zaredom objavljivao materijale pod okriljem jedne od najboljih italijanskih izdavačkih kuća „Natura Viva“, koja je proslavila mnoga sada internacionalno poznata imena iz sveta DJ-inga (Dubfire, Oxia, Format B, Nicole Moudaber, Oliver Huntemann, Sam Paganini i Carlo Lio).

U januaru 2014. godine, njegovo izdanje „Limp Lamp“ našlo se među favoritima Beatport portala, puštano je na Ibiza Global radiju i hvalili su ga svetski poznati producenti Richie Hawtin i Marco Carola.

Nastupao je sa mnogim poznatim didžejevima širom planete.

Warm Up, After Party, izložba

Za warm up su zaduženi sve popularniji DJ duo iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević, tehno dama Loco Baby, samLuda i Milovan Stojanović. Na after party-ju muziku puštaju Concrete DJz, ekipa poznata po „tvrdom“ zvuku, zatim „Belgrade Afterhours“ dvojac Mancha i DJ Mark Panic, kao i Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.

U okviru festivala biće organizovana interaktivna izložba umetničkih radova kreativnog centra „Bizzare Bazzare“ koji okuplja mlade umetnike. Na samom događaju nekolicina njih će se oslikavati murale, izrađivati street art i grafite.

Ulaznice

Ulaznice za prvi Techno Drive, po promotivnoj ceni od 500 RSD, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticketline-a, a na ulazu će cena karte iznositi 600 RSD. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 1000 RSD, dok će na dan žurke koštati 1200 RSD.

Do novog festivalskog prostora posetioci će moći da dođu i organizovanim prevozom, koji će kretati sa Slavijeod 19.00 u subotu do 6.00 u nedelju, a obezbeđen je i povratak. (danubeogradu.rs)

Techno Drive - mapa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.