Naslovna » BG svaštara » TV i online program » TV premijera: Mesto zločina: Sajber
Mesto zločina: Sajber (CSI: Cyber)

TV premijera: Mesto zločina: Sajber

Samo na internet televiziji Pickbox, od 25. jula moći će da se gleda „Mesto zločina: Sajber“ najnovija serija iz franšize „Mesto zločina“.

Tema je veoma aktuelna – kriminal koji započinje na internetu a završava se u stvarnom životu.

U ovoj dramskoj seriji inspirisanoj naprednim tehnološkim radom sajberpsihologa Mari Ajken, glumi Oskarom, Emijem i Zlatnim globusom nagrađena glumica Patriša Arket. Specijalna agentkinja Ejveri Rajan (Arket) pridružuje se Ef-Bi-Aj jedinici koja se bavi sajberkriminalom i ilegalnim aktivnostima koje se najpre odigravaju u glavama ljudi, potom u virtuelnom svetu, da bi na kraju zaživele u stvarnosti.

Osim popularne Arket, u seriji „Mesto zločina: Sajber“ gledaćemo i Džejmsa van der Bika kog smo imali prilike da gledamo u tinejdžerskoj seriji „Dosonov svet“.

Mesto zločina: Sajber (CSI: Cyber)

 

Najaktuelnija serija „Mesto zločina“

Već smo se uverili da „Mesto zločina“ svojim gledaocima nudi samo najuzbudljivije krimi priče u kojima publika uživa već punih 15 godina. „Mesto zločina: Sajber“ je serija koja se bavi aktuelnim temama i zbog njenog brzog ritma i odlične glumačke ekipe poželećete da je gledate još i još.

Ova serija je drugačija od drugih policijskih dramskih serija jer se bavi kriminalom kojem je teško ući u trag. Za razliku od detektiva koji istražuju mračne uličice, protagonisti ove serije suočeni su s mračnim delovima interneta gde su kriminalci anonimni, a sve se može postići doslovno jednim klikom.

Glavna glumica Patriša Arket kaže:
– Ovo kriminalci rade, a mi kao javnost nismo ni svesni za šta su sve sposobni. Mislim da je jezivo, uzbudljivo i zastrašujuće otkriti o čemu je reč, a zanimljivo je i nešto naučiti.

Mesto zločina: Sajber (CSI: Cyber)

Pravo vreme za seriju o sajberkriminalu

Živimo u dobu interneta i sve više i više ćemo biti suočeni s kriminalom koji svoje korene ima upravo u virtuelnom svetu, gde je stvari teže nadzirati i kontrolisati.

Glumac Džejms van der Bik koji glumi razvedenog agenta Ef-BI-Aja i bivšeg vojnika smatra da serija nije mogla biti bolje tempirana.

– Svakog dana čitamo da je neko nešto hakovao ili probio neki sistem na internetu. Naučili smo kako da otkrijemo iz kojeg je pištolja ispaljen metak, kako da uzmemo i identifikujemo otiske prstiju, da rekonstruišemo zločin i nađemo krivca pomoću tradicionalnih forenzičnih tehnika, a sada primenjujemo istu stručnost na sajberkriminal – rekao je Džejms.

Miljenik žena Džejms van der Bik i oskarovka Patriša Arket su savršen glumački duo. Jasno se vidi njihova hemija na ekranu, a Patriša je o Džejmsu imala samo reči hvale.

– Veoma je zgodan, ima izgled zvezde iz filmskih klasika. Pored njega se osećate bezbedno. On je dobra osoba. Stvorio je uverljiv lik i sve pozitivno vezano za njega.

„Mesto zločina: Sajber“ producirao je CBS u saradnji sa Džeri Brukhajmer televizijom. Izvršni producenti serije su Kerol Mendelson, En Donahju, Entoni Cviker, Pem Vizi, Džeri Brukhajmer i Džonatan Litman. CBC Studios International je distributer serije u inostranstvu.

Ulogujte se na Pickbox i saznajte gde započinje kriminal novog doba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.