Naslovna » Izlasci » Film » Bioskopi: „Sve što poželiš“ od 27. avgusta
Sve što poželiš

Bioskopi: „Sve što poželiš“ od 27. avgusta

Od 27. avgusta u domaćim bioskopima prikazivaće se komedija „Sve što poželiš“ (Absolutely Anything).

Ovo je najnoviji film Montipajtonovaca: režirao ga je Teri Džouns, a pored Robina Vilijamsa, Kejt Bekinsejl i Sajmona Pega uloge tumače Džon Kliz, Teri Gilijam, Teri Džouns i Majkl Pelin.

A radnja je koliko komična toliko i naučno-fantastična…

Nastavnik Nil Klark iznenada će otkriti da poseduje magične moći. Zapravo, vanzemaljci koji su odlučili da unište Zemlju krivi su za sve. Zapravo, jednim pokretom ruke Nil može da učini da se desi šta god poželi.

Od toga da zbriše ceo neposlušni razred (i vrati njih i sve koji su ikad umrli u život) do pretvaranja svog najboljeg druga u muškarca za kojim žene ne samo da uzdišu, već ga obožavaju do kraja života.

Jedini problem je da pogodi prave reči i, naravno, da zna šta stvarno želi. Nesreća za nesrećom će ga konačno odvesti do krajnje glavolomke od koje svi muškarci strahuju i koju su mnogi pogrešno rešili: da li da izabere devojku… ili psa…?

Kad možeš sve što poželiš – to i ne mora da bude tako sjajno! (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Absolutely Anything. Dužina trajanja filma: 85 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: komedija, fantastika. Uloge: Simon Pegg, Kate Beckinsale, Robin Williams, Joanna Lumley, Terry Gilliam, John Cleese. Reditelj: Terry Jones.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.