Naslovna » Izlasci » Film » Bioskopi: Zmajevo gnezdo: Zora ratnika 3D
Zmajevo gnezdo: Zora ratnika 3D

Bioskopi: Zmajevo gnezdo: Zora ratnika 3D

Animirani film „Zmajevo gnezdo: Zora ratnika 3D“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od 27. avgusta.

Trend filmova baziranih na popularnim video igrama je u punom jeku i jedna od franšiza koja je doživela filmsku sudbinu je „Zmajevo gnezdo: Zora ratnika 3D“.

Bazirana na igri, radnja filma je smeštena u divan svet koji je pre mnogo vremena stvorila boginja Altea. Pod zaštitom dva mistična zmaja, ovaj svet se razvijao u harmoniji i prosperitetu.

Međutim, Altein uspeh je probudio zavist i ogorčenje u svetu bogova. Zli neprijatelji su otrovali boginju i stoga stvorili haos i patnju u nekada mirnoj zemlji. Tako počinje priča o animiranom filmu „Zmajevo gnezdo: Zora ratnika“.

Režiju ovog filma potpisuje Yuefeng Song, dok je scenario uradio Bill Borden, čovek poznat po filmovima „Nemoguća misija 3“, „Desperado“ i „Kung fu frka“. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Dragon Nest: Warriors’ Dawn. Dužina trajanja filma: 88 minuta. Država i godina: Kina, 2014. Žanr: animirani; avantura, porodični. Glasovi: Jiao Xu, Guanlin Ji, Ying Huang, Dawei Shen, Xianglong Meng. Reditelj: Yuefeng Song. Film je sinhronizovan.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.