Belgrade Beer Fest 2015
Naslovna » Izlasci » Festivali » Danas počinje Belgrade Beer Fest 2015! (foto)

Danas počinje Belgrade Beer Fest 2015! (foto)

Od danas do 23. avgusta sva pažnja će biti usmerena na 13. Belgrade Beer Fest, najposećeniji pivsko-muzički festival u Istočnoj Evropi.

Sve je spremno za veliko otvaranje!

I ove godine učesnici festivala su se potrudili da štandovi budu glamurozni i da posetiocima pruže sve uslove za uživanje i nezaboravan provod. Sa točilica će poteći više od 150 vrsta piva, koja su u Beograd stigla iz 40 zemalja sveta.

Muzički program na glavnoj bini počinje već u 18.00 nastupom benda Šinobusi, a potom slede svirke benda Cotton Pickers i Nikole Vranjkovića.

Koncert prvih gostiju iz regiona Neno Belan&Fiumens počinje u 20.20, a legende srpskog rokenrola će atmosferu dovesti do usijanja već od 21.3h. Bora Đorđević i Riblja čorba su spremni da prirede koncert za pamćenje, a posetioce očekuje i iznenađenje.

Posle domaćeg zvuka, od 23.00 posetioci će moći da uživaju u dva sata elektronskog spektakla, koji će prirediti svetski poznati DJ Roger Sanchez.

Ovim nastupom će biti završene žive svirke, a posetioci će i dalje moći da se zabavljaju uz muziku koja će biti smanjena za 30%.

Očekuje se više od sto hiljada posetilaca dnevno.

Više o festivalu pročitajte OVDE, a na tom linku možete da pogledate celokupni program i mapu festivalskog prostora. (danubeogradu.rs)

Belgrade Beer Fest Belgrade Beer Fest Belgrade Beer Fest Belgrade Beer Fest