Naslovna » BG servis » Garaža „Zeleni venac“ zatvorena do 19. avgusta
Garaža "Zeleni venac"

Garaža „Zeleni venac“ zatvorena do 19. avgusta

Zbog radova na ulazu i prizemlju garaža „Zeleni venac“ biće zatvorena za korisnike do 19. avgusta, saopštio je „Parking servis“.

Radovi obuhvataju betoniranje ploča i izlivanje završnog sloja podloge za hidroizolaciju, zbog čijeg sušenja neće biti moguć ulazak automobila u garažu narednih devet dana. Od 20. avgusta do završetka radova, koji su planirani za 25. avgust, garaža će raditi smanjenim kapacitetom.

Ulazni nivo biće spreman za saobraćaj 20. avgusta, a posle toga za saobraćaj će biti otvoreni ulaz i prva četiri nivoa, dok će se radovi nastaviti na preostalim nivoima iznad četvrtog sprata.

Do sada je u okviru kompletne sanacije garaže na gornjim spratovima ojačana noseća konstrukcija i obnovljeni su nosači između spratova, čelični delovi zaštićeni od korozije i rđe i zamenjene vodovodne i kanalizacione cevi.

JKP „Parking servis“ apeluje na građane da budu strpljivi dok traje sanacija ove garaže, kao i da za parkiranje koriste obližnju garažu „Pionirski park“ ili parkiralište „Slavija“.

Iz „Parking servisa“ podsećaju da je garaža „Zeleni venac“ izgrađena 1978. godine, i da u njoj do sada nisu izvođeni obimniji radovi, te da je na osnovu analize Građevinskog fakulteta bila neophodna kompletna obnova i sanacija. (Beoinfo)

Garaža "Zeleni venac"